Ben kaliteden geçtim kör topal çevirseler ona da okeyimSanirim cevirisi baya zor sayfa sayisi fazla. Herkes altından kalkamıyor. Ozelikle bazı gruplarin cevirmen ararken istedigi sart nefes alsın yeter olunca
Kaliteli olsun geç gelsin dert değil o kadar. İyi kötü savaş oluyor zaten öyle anlaması zor şeyler dönmüyor.Ben kaliteden geçtim kör topal çevirseler ona da okeyim
Benim gördüğüm Bam'ın hocası yuri'ye de karaka'ya da gömlek gömlek üstün.Gerçek seviyecilerin savaşı olacak ya en sonunda acayip heyecanlandım. Ama bir sıkıntı var. Evan denen rehber ilk 100'de ve prensesin yanında bulunuyor. 2 vs 1 olmasa da rehber yeteneği sayesinde ilk 100'de bile olsa basit bir iş değil ya, yardım ederse Karaka sıkıntıya düşer. Bam'ın hocası da Karaka'dan olur 2 vs 2 olur diyordum 1 sene önce ama öyle olmadı. Ha Jisung fazla gelse de Evan'a engel teşkil etse yeterdi. Gerçi prensesim teke tek adil savaşacak gibi duruyor.
Kaliteli olsun geç gelsin dert değil o kadar. İyi kötü savaş oluyor zaten öyle anlaması zor şeyler dönmüyor.
Bence de öyle zaten, Bam tarafından karışırdı olaylara ama bir yandan da Yuri tarafına göz dağı verirdi. Şimdi Karaka tek kaldı. Rehberi çöpe atmayacaksın o da ilk yüzde sonuçta boş değildir.Benim gördüğüm Bam'ın hocası yuri'ye de karaka'ya da gömlek gömlek üstün.
Temennimiz o ama ne Yuri yi ne Karaka'yı küçük düşüreceğini sanmıyorum yazarın büyük ihtimal bi sonuç olmayacak bi şekilde dağılırlarhttp://www.webtoons.com/en/fantasy/tower-of-god/season-2-ep-223/viewer?title_no=95&episode_no=304
İşte gerçek seviyecilerin savaşı böyle olur. Ama daha sadece birbirlerini deniyorlar. Evan karışmasa iyiydi, Karaka tek kaldı ama kendine güveniyor. Aksiyonu kesmek yerine daha da tırmanması lazım.
Bende sanmıyorum ama olayları biraz daha karıştırsın, en son birileri gelirse ara verirler.Temennimiz o ama ne Yuri yi ne Karaka'yı küçük düşüreceğini sanmıyorum yazarın büyük ihtimal bi sonuç olmayacak bi şekilde dağılırlar
Onarım olayı bitince büyük ihtimal kaçacaklar gibi geliyor banaBende sanmıyorum ama olayları biraz daha karıştırsın, en son birileri gelirse ara verirler.