Aptallık edip sızan bölümlere baktığım için bir süre ara vermek zorunda kaldım. Şu an kaçıncı bölümdeyiz bilmiyorum ama tekrardan okumayı için iple çekiyorum.Bu konu nerede. O kadar olay dönüyor hiç ses çıkmıyor
Aptallık edip sızan bölümlere baktığım için bir süre ara vermek zorunda kaldım. Şu an kaçıncı bölümdeyiz bilmiyorum ama tekrardan okumayı için iple çekiyorum.Bu konu nerede. O kadar olay dönüyor hiç ses çıkmıyor
Sızan bölümleri geçti herhalde ya.geçmedi mi ?Aptallık edip sızan bölümlere baktığım için bir süre ara vermek zorunda kaldım. Şu an kaçıncı bölümdeyiz bilmiyorum ama tekrardan okumayı için iple çekiyorum.
Hiç haberim yok. Bu vesileyle biraz birikmiş olur hem. Baam vs Karaka olduğu zaman bana haber verin buradan. :/ Şaka bir yana bu arc'ın boss'u ile dövüş vakti gelene kadar bakmamayı düşünüyorum.Sızan bölümleri geçti herhalde ya.geçmedi mi ?
Aynen ya sızan bölümler olunca soğudum bir andaHiç haberim yok. Bu vesileyle biraz birikmiş olur hem. Baam vs Karaka olduğu zaman bana haber verin buradan. :/ Şaka bir yana bu arc'ın boss'u ile dövüş vakti gelene kadar bakmamayı düşünüyorum.
Sızma bi kerelik değil ki, sanırım vip naverciler önceden okuyabiliyor bölümleri. Her pazar normal releasele beraber 3 bölüm sonrasındaki de çıkıyor. İngilizceye cevrilmedigi için bölük purcuk de olsa bi şeyler anlıyoruz, bölüm çıkınca da tartisacak bisi olmuyor.Aynen ya sızan bölümler olunca soğudum bir anda
Androssi işini iyi biliyor ama Baam odun olunca etki etmedi. Ben olsam Androssi'yi alıp giderdim oradan.
Yok irkildi çocuk. Ama duygu yok işte o yüzden...Androssi işini iyi biliyor ama Baam odun olunca etki etmedi. Ben olsam Androssi'yi alıp giderdim oradan.