Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    117
Sanırım bu Haoqin in bulduğu bir şey değil Arie nin kendinden gelen bir şey. Görünüşe göre kendide kanından olanları kurban ederek güçleniyor.
Onun dışında Arie Hon beklediğim gibi çıkmadı. Özel testi falan olunca daha yumuşak bir şey beklemiştim.
Rachel gene kaçtı. Ne güzel bu arc bitirir bu salağı diyorduk.
Seviyecinin niye ha olmazsa olmaz dediğini zaten geçen bölüm ya da önceki bölüm söylenmişti. Kız Haoqin ve Racheli çantay alıp seviyecinin öldüğü yere gitti. Ee trenden elenmediler mi şimdi bunlar ? Testi kaybettiler sonuçta. Gerçi kim atacak bunları seviyeci de öldü. Belki bi H.Ranker vardır bir yerlerde diğer katlarda olduğu gibi.
Herneyse 43. kata gideceklermiş tahmin ettiğimiz gibi. Rachel giderse bizimkilerde gidecek mecbur. Orada eurasia zahard veya garam zahard ile karşılaşma olasığı var. Yuri de aktif olarak hikayede şu anda. Yazar daha önce prenses arc ı yapacağını söylemişti yanılmıyorsam artık o başlayabilir.

Son olarakda Baam Enryu falan çıkmasın arkadaş

Zahard ve 10 aile yönetiminin nasıl da yozlaştığını görüyoruz, önce Yeon şimdi de Arie ailesi. Khun ailesi hakkında da çocukları dövüştürüp kimin ölüp ölmediğini umursamayan bir baba var, bir de neslinin yaşam süresini kendi ölümsüzlüğüyle takas eden lideri de saymak lazım. FUG'un neden kurulduğunu anlayabildim sanırım bu bölümde.

Güzel bölümdü ve Yuri tabikide hayatını tehlikeye atıp kurtamayı seçicek

Edit: Ayrıca Reflejo da sadece 10 aileden birine baktığı için kör ediliyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Zahard ve 10 aile yönetiminin nasıl da yozlaştığını görüyoruz, önce Yeon şimdi de Arie ailesi. Khun ailesi hakkında da çocukları dövüştürüp kimin ölüp ölmediğini umursamayan bir baba var, bir de neslinin yaşam süresini kendi ölümsüzlüğüyle takas eden lideri de saymak lazım. FUG'un neden kurulduğunu anlayabildim sanırım bu bölümde.

Güzel bölümdü ve Yuri tabikide hayatını tehlikeye atıp kurtamayı seçicek

Edit: Ayrıca Reflejo da sadece 10 aileden birine baktığı için kör ediliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Edit kısmı doğru mu ya, ben hiç hatırlamıyorum.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık