Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    117
geride kalan bir kardeş var. baamın güç aldığı gerçekten bir kopya ruhlardan oluşmuş
Evet unuttuğum gözümüzün önündeki bu son kopya değil. Yüzünü hiç görmediğimiz, Kutsal ayna ve Wagnan'ın bedenini kullanandı.
Bölümleri tekrar okurken fark ettim: Hoaqin 3 kardeşini absorbe ederken kız tamamen ortadan kayboluyor ama Vicent'ın bedeni kalıyor. Kutsal aynada mühürlü olandan bir şey kaldı mı bilemeyiz. Neyse Hoaqin daha sonra ''acaba onları tam olarak absorbe edemedim mi'' diye kendine soruyor. Buradan da bir şeyler çıkabilir.
Baam Wagnan ve Vicent'ın bedenini Kutsal beyaz ayanaya aktarmıştı, onlara ne oldu bir bilgi verilmedi hala.
Ayrıca bir sonraki bölümde Hoaqin son kopyasının arkasında belirip onu absorbe ederek, ''artık tamamlandım, büyüyü aktive edeceğim'' diyip hepimizi trolleyebilir.

Son düzenleme:
Büyü; trende ezelden bugüne kadar ölen bütün ruhların birikimi diye biliyorum. Seride hala çok fazla gizem var.
One piece ilk yılları gibi inşallah erkenden bitmek zorunda kalmaz

Büyü; trende ezelden bugüne kadar ölen bütün ruhların birikimi diye biliyorum. Seride hala çok fazla gizem var.
One piece ilk yılları gibi inşallah erkenden bitmek zorunda kalmaz
şimdiden sonra olaylar hızlanır daha da ama erken biteceğini sanmıyorum. daha doğru dürüst bildiğimiz şey yok. seri tamamen gizem :D

Bence bu son kardeşin ruhlarla değişmiş hali.

Ya da bi' ara gösterilmiş bir şey vardı. Son koz gibi. O bu olmayabilir. T
Kız aktardığı gücün Hoaqin'in gücünün tamamı değil bir kısmı olduğunu söylüyor: http://webtoontr.com/img/bolum/2/198/22356e9808ea1986.jpg
Hoaqin şeytanın büyüsünü kullanarak kızdan güç alabilir, trene koyduğu büyüyü tam olarak aktfileştiremese de son çare olarak kısmi olarak aktfileştirebilir. Dövüşün burada bittiğini hiç sanmıyorum.

İlk başta son kardeş o yeni kopyanın içinde.
Baamın hoaqinin kan bağıyla geçen tekniklerini kullanmasının sebebi zaten bu. Bu söylediklerim siunun bu bölüm için yazdığı blog yazısında var isteyen okusun. Baam kan bağıyla uygulanan trknikleri kopyalayamıyor. Mesela yeon alevi koon yıldırımı. Bunun gibi birçok şey var. Ama son kardeşin ve bir çok kişinin ruhunu alınca uygular oldu. Ha blog yazısında siunun yalan söylemişliği var ama pek yapmaz. Siunun burda göstermek istediği baamın seviyesi değildi. Zaten hem yorgundu kendi gücünü gösteremezdi. Ondan ziyade hoaqinin bunca zaman yaptığı şeylerin bir kontra saldırısıydı bu. Bugün kü hurmalar yarın totonu tırmalar hesabı. Güç geçici mi değil mi bilmiyorum ama bana çok kalacakmış gibi gelmedi. Haaaa bi de şu var. Baamın bu gücü direk bir büyü olmadan kendi içinde tutması. Saf shinsoodan kılıç oluşturması. Bunların hepsi baamın potansiyelini gösterir. Çünkü bu kadar gücü tek seferde hazırlıksız aletsiz edevatsız almak canavarlık bu evrende. Hoaqinin de mindfuck olduğu yer de tam bu konu işte.

Flashback ile de olsa sıralamada 5 numara olan aile lide Arie Hon'u görmüş olduk ve Hoaqin'in onunla küçükken tanıştığını..
Burada kalarak beni geçmen imkansız. Beni aşmak istiyorsan buradan ayrıl ve bir şeytana dönüş minvalinde şeyler söyledi küçük Hoaqin'e.

Bu bölümde acayip uzundu. Arie Hon beklediğim şekilde karizma çıkmadı. Yuri de bir türlü Baam ile karşılaşamadı, bir buluşsalar da artık ne olacaksa olsun.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık