Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Tower of God

Ha Jinsung'u Kurtarma Operasyonu Nasıl Sonuçlanır?

• Kullanılan toplam oy
    117
offf offffffff bolume gel!
bu sozleri ve cumleleri kuracagini beklemiyordum, super bir konusma gemis rice pot'un icinde, bu gucu tam anlamiyla gosterir umarim
hoaqin ile savasina cok kalmadigina inaniyorum, ve savas donum noktasi gibi, gerci butun cehennem treni tog'un donum noktasi oldu gibi

''Ben senin gücünüm'' diye sıyırmış bir şekilde konuşan abinin Kule'de baam'ı en güçlülerin arasına sokmaya yetebilcek olması ve baam'ın asıl gücünün o abiden kat kat büyük olması bölümün özeti gibiydi.

baam'ın bi şekilde diğerlerine ulaşması lazım yoksa hoaqin tüm takımı yutacak. hile yapmış bi de karakter fakirleri.
da ben hoaqin'i anlammadım. bu adama aday dediler şimdi de slayer çıktı. bütünken slayer'dı ayrılınca aday mı olmuş tekrar ? :s

su white olayini cok derinlestirdi mangaka, daha cok bilgi vermesi lazim ama siu bu, kerpetenle agzindan laf cikiyor, bunu 1000 bolum sonra belki aciklar.

Baam'ın power up'ından sonra Hoaqin'in kolayca aşılacağı düşünülmeye başlamıştı ancak "White" mevzusu ortalığı iyice karıştırdı. Bir kere bunu dillendirdikten sonra beşinin birleşmeyeceğini sanmıyorum. Asıl olay bu herif birleştikten sonra onu kim durduracak? Bir de mangaka bu seviyedeki bir gücü nasıl yansıtacak? Şu ana kadar üst seviye olarak sadece Mazino'nun küçük bir şovunu çizdi ve onu da çok fazla yansıtmadı..

236 sonrası türkçeye çevrildi mi serinin ?

Şu Phantaminum,Mazino,Enry hakkında bilinenler neler açıklama yapabilecek olan var mı ?
Tam olarak bildiklerimiz neler.Phantaminum yenilmez gibi birşey sanırım.Olayı belli oldu mu elemanın yoksa ben mi kaçırdım. :/

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık