Yahu bırak ne tatlılığı.:S İnadına yapıyon da.Aynen çok tatlı hatun vesselam.
Edit: 81 e geçtim. 5 yıl geçmiş. Prens çıktı şimdi de.
Çıkar daha kimler çıkacak.
Yahu bırak ne tatlılığı.:S İnadına yapıyon da.Aynen çok tatlı hatun vesselam.
Edit: 81 e geçtim. 5 yıl geçmiş. Prens çıktı şimdi de.
90a geldim, baygınlık geçirmek üzereyim.
baslarda bizde empati kurduk rachel ile ama daha sonra isler biraz degisiyor
sen insanmısın bea. trollemekten bık be.İkinci sezon acayip sıkıci ya birincinin canını yiyeyim.
Kız her yönden haklı hacı. Kiskanmakta da haklı, Baamı ittirmekte de haklı. Hem tatli hatun, haksız olsa da izinden gidilir yani.
Viole Baam zaten. Çok belli etmişlerdi aslında.106ya geldim. 1. Sezon üyelerini gormek güzel. Viole muhtemelen Baam çıkacak ve hayvani derecede guçlenmiş, bu güzel. Bakalım FUG ne çıkacak ?
Aynen hikayesi çok güzel, hiç açık bırakmıyor, her şeyi anlatıyor.Viole Baam zaten. Çok belli etmişlerdi aslında.
Kulenin en güçlülerinden biri ortaya çıkacak yakında.
Ondan sonra kuledeki yüksek seviyecilerin listesine bakmak isteyebilirsin.
Beğendin mi bu arada? Çok tatmin edici vs'ler olmasa da mükemmel bir konusu var bence ve dünyası da çok iyi.
Urek Mazino'yu göreceksin. İsmini söyledim. Çünkü çoktan hakkında bilgi verilmiştir.Aynen hikayesi çok güzel, hiç açık bırakmıyor, her şeyi anlatıyor.
Evreni çok büyük olduğu için gizemli birçok şey mevcut ama bu da okuma isteğini arttırıyor. Önceden vermiş olduğu bilgileri de ileride çok iyi işliyor.Aynen hikayesi çok güzel, hiç açık bırakmıyor, her şeyi anlatıyor.