Viv adori zaharda bak!bir de arie ymiş.
10 aile üyesi değildi hesapta, de bu arie çıktıysa hegherponi (adı buydu galiba?) başka bir arie prensesi daha var direk hon'un testini geçebilen o tamamen su altına gitti herhalde öbür türlü hon'un genler zahard'dan beter oluyor.Viv adori zaharda bak!bir de arie ymiş.
Tek merakım güç dengesini nasıl yapacağı S3'ün en fazla batırdığı kısmı buydu. Bir de umarım yeni asistanlar işe alır ya da direk yeni çizer. Güncel çizimi harbi kötü serinin.Arc bitti ve araya girdi. ne kadar süreliğine araya girdiğini göremedim.
arie prensesi, gustang'a saldırıyor bakalım sonucu nereye bağlarlar.
I think the work will start almost without a break, so I will do my best to start both the spin-off and the next season as soon as possible.
siu'nun yazdığına göre spin off ve yeni arc birlikte eş zamanlı başlayacak ama aranın ne kadar olduğunu söylememiş. olabilecek en kısa zamanda başlaaycak ve öncesinde de bu arcta yaşadığı sorunları ve okuyucuların eleştirileri hakkında yorum yapmış. daha iyisini yapacağını söylüyor.
Anime biraz para kazandırmaya başlamış gibi duruyor ama Japonlar gibi deli para akmıyor. kekndisi de açık yüreklilikle hatalarını kabul ediyor diye düşündüm ve bazı şeyleri dengelemeye çalışacağına dair güvenmek istiyorum. Biraz ekibini iyileştirecek, biraz ekonomik olarak rahatlayınca işine odaklanacak, birazda daha basit çizimlerle etkili işler yapmayı düzene oturtursa halen TOG umut veren bir seri olacak.Tek merakım güç dengesini nasıl yapacağı S3'ün en fazla batırdığı kısmı buydu. Bir de umarım yeni asistanlar işe alır ya da direk yeni çizer. Güncel çizimi harbi kötü serinin.