Khun'un öldüğüne nasıl inandın? ben ordayım hala. TOG'un düzelmeyeceği kesin zaten burdan kimse çeviremez daha S1-S2 peak kalanı normal webtoon seviyesi oldu.5-10 bölüm birikmişti. Khun'un öldüğünü duyunca sevinip okudum. Geri geleceği çok belli.
Seriden daha da nefret ettim son okuduğum bölümlerle. Rak güçlü high ranker eziyor. Khun dumas'a tek atıyor. Baam yine güçlerinin %90'ını unutup "bu adamı yenemiyorum yeni bişey lazım" konuşması yapıyor.
Bu seri artık düzelmez. Bırakmıştım khun öldü denince bi umutla inanıp okudum. Yazık oldu potansiyeli vardı serinin.
Korelilerin boktan zevklerine kurban edildi seri.Khun'un öldüğüne nasıl inandın? ben ordayım hala. TOG'un düzelmeyeceği kesin zaten burdan kimse çeviremez daha S1-S2 peak kalanı normal webtoon seviyesi oldu.
Tam olarak bu. Yanında doğru düzgün bir editör asistan da olmayınca hepten bocaladıKorelilerin boktan zevklerine kurban edildi seri.
5-10 bölüm biriktiği için düzgün işlenmiş olabilir diye düşündüm. Balıktan şüpheleniyordum.Khun'un öldüğüne nasıl inandın? ben ordayım hala. TOG'un düzelmeyeceği kesin zaten burdan kimse çeviremez daha S1-S2 peak kalanı normal webtoon seviyesi oldu.