Aile liderlerinden güçlü olmakla onları öldürebilmek başka şeyler ya. Urek'in elinde böyle bir yeteneğin olduğunu düşünmüyorum. Yine neyin peşindesin SİU!!!!Urek called Luslec coward and a Bad father (bc he don’t know how to raise baam since he is always hiding in fear of the Fhs)
Luslec asked Urek why he is there when his goal is to get out of the tower
Urek said that he changed his goal for now and that he don’t want this fight to happen bc he don’t want any FH to die yet.
luslec get mad and want to stop urek to go there and stop the fight since Luslec want one or both of the FH to die here.urek neden bu savaşı durdurmak istiyor?neden daha aile liderlerinim ölmesine gerek yok dedi????
Ne demek istediğini anlamadım.Güçlüyse neden öldüremesin teke tek dövüşte?Aile liderlerinden güçlü olmakla onları öldürebilmek başka şeyler ya. Urek'in elinde böyle bir yeteneğin olduğunu düşünmüyorum. Yine neyin peşindesin SİU!!!!
Aile liderleri kulede 134. Katta yaptıkları anlaşma ile ölümsüz oldular. Bu anlaşmaların nasıl işlediğini sınırlarını, hangi liderin ne tarz anlaşma yaptığını bilmiyoruz. Baam kuralsız olmasına rağmen Diken sayesinde öldürebiliyor aile liderlerini. Urek'in böyle bir sınırlaması var mı yok mu bilemiyoruz, muhtemelen olmayabilir. Garam Zahard Urek'ten Zahard'ı öldürmesini istemişti ama Urek yapmak istemediğini söyleyerek reddetmişti. Bilgiler bu konuda net değil bu yüzden, Urek'in Zahard'ı yenip yenemeyeceği de kesin değil.Ne demek istediğini anlamadım.Güçlüyse neden öldüremesin teke tek dövüşte?