Tower of God Chapter 587 - Cosmic Scans
cosmicscans.com
çeviride en başta senin de kalbin başka yerde diyor.her halde bu avatarı falandır.Jinsung lavuğu 2 ye böldü bakalım muhtemelen kalkıcak bu herif
Vardır. Özellikle ileri yaşlar kullanıyordur. Jinsung diyor ya biz aslında teknikeriz. Güçlü bedenlerimiz yeni yetmelere avantaj sağladığından teknik değil bodoslama dalıyorlar diye. Hakkaten de öyle; Mancheryy gibi bir Zahard prensesi ve Kalkavan gibi bir hayvan bile savaş gemisinin saldırısından korktular Jinsung yedi ve iki saat sonra kendine geldi o kadar darbeden sonra.Ha ailesinden çünkü. Pek Ha ailesi görmedik ama Yuri dışında silah kullananı gördüğümü hatırlamıyorum.
ilk 100. İlk 50'de yok jinsung. İlk 50'de olan bi tane kişi var (aile lideri vs. harici ) o da Arie Hagipherione Zahard ablamız. He kendisini ne seride bi kez dahi duyduk ne de gördükAnladığım Jinsung güçlü birini yendi. Okumuyorum bayadır.
Beyler Jinsung ilk 50'de kesin var.
Nasıl yani ?ilk 100. İlk 50'de yok jinsung. İlk 50'de olan bi tane kişi var (aile lideri vs. harici ) o da Arie Hagipherione Zahard ablamız. He kendisini ne seride bi kez dahi duyduk ne de gördük
Top 300 içinde sıralamaya fazla takılmamak gerektiğini göstermiş yine. Jinsung "bu adam bayadır boş oturduğu için sıralamada düştü" demiş. Muhtemelen 100'de bile değil artık.ilk 100. İlk 50'de yok jinsung. İlk 50'de olan bi tane kişi var (aile lideri vs. harici ) o da Arie Hagipherione Zahard ablamız. He kendisini ne seride bi kez dahi duyduk ne de gördük
Jinsung yenilir yenilmez orası ayrı zaten ben arkadaşı düzelttim o kadar he sıralamaya çok takılmaması gerektiği evan'ın yuri'den yüksek olduğu günden beri belli olmalıydı ama bahsini geçirdiğim ablam jinsung'u tek eliyle tokat manyağı eder %99 ihtimalle.Top 300 içinde sıralamaya fazla takılmamak gerektiğini göstermiş yine. Jinsung "bu adam bayadır boş oturduğu için sıralamada düştü" demiş. Muhtemelen 100'de bile değil artık.
Karaka gibi ölümsüz olduğunu da belli etti. Jinsung yenilecek.