Bu serinin ana karakteri Yama galiba.
Yok değil çünkü Bam gelip totosunu kurtaracak bunlarınBu serinin ana karakteri Yama galiba.
Hayırlısı.Yok değil çünkü Bam gelip totosunu kurtaracak bunların
Traumerei'ın açıklamasında tüm katılımcılar öürse bir anlamı kalmaz demişti, oyun baştan beri sadece baamı kolayca ele almak ve sonradan karşı çıkmasını engelemek istediğinden. wanwang'da yaşadığı korkuyu tekrar yaşamak istemiyor.O zaman Baam için oynanacak oyunun anlamı ne bunu anlayamadım pek.
Baam’ı ele geçirmeyi ve isyan etmeyi planlıyor. Sanırım aileler arası savaşı da kışkırtıyor. Bir ihtimal Baam’ı kontrol edip aile liderini devirmeyi amaçlıyor olabilir. Net olan kısım Baam’ı ele geçirip isyan etmeye çalışıyor.Millet Kirin hain diyor. Nedir bunun sebebi anlayamadım ?
Millet Kirin hain diyor. Nedir bunun sebebi anlayamadım ?
Trau'nun ailesinde adamı destekleyen tek bir insan bile evladı bile yok. Yazık lanBaam’ı ele geçirmeyi ve isyan etmeyi planlıyor. Sanırım aileler arası savaşı da kışkırtıyor. Bir ihtimal Baam’ı kontrol edip aile liderini devirmeyi amaçlıyor olabilir. Net olan kısım Baam’ı ele geçirip isyan etmeye çalışıyor.
SUİ 10 Aile Liderleri için farklı konseptler ayarlıyor. ( gördüğümüz kadarıyla)Trau'nun ailesinde adamı destekleyen tek bir insan bile evladı bile yok. Yazık lan