Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Millet Kirin hain diyor. Nedir bunun sebebi anlayamadım ?
Baam’ı ele geçirmeyi ve isyan etmeyi planlıyor. Sanırım aileler arası savaşı da kışkırtıyor. Bir ihtimal Baam’ı kontrol edip aile liderini devirmeyi amaçlıyor olabilir. Net olan kısım Baam’ı ele geçirip isyan etmeye çalışıyor.
 
Trau'nun ailesinde adamı destekleyen tek bir insan bile evladı bile yok. Yazık lan
SUİ 10 Aile Liderleri için farklı konseptler ayarlıyor. ( gördüğümüz kadarıyla)

- Lo po bia aile babası genel olarak herkesi kontrolü altında tutarak zorunlu olarak kölesi haline getiriyor. O yüzden kimse onu yenip aile lideri olmak istemiyor sadece ondan kurtulmak istiyorlar. pet hayvanlar gibi düşün, köpekler sadıkken traumery sadece ondan korktu. Kedi onu yükselmek ve rahatlık için kullandı. Geri kalanları hayvanların blinen özeliklerine göre sıralıyor

-Arie Ailesinde temel hedef babalarının gücüne ulaşmak, bu nefreten dolayı değil. Babaları herkesi görmezden geldiğinden kendilerini ona kanıtlamak istiyorlar.

- Khun Ailesinde Koon'dan anladığın kadarıyla aşağlanmaktan dolayı yenip intikam almak istiyorlar.

- Ha Ailesi Yuri'den gördüğüm kadarıyla anneslerine karşı saygı duyuyorlar, kaçırmış olabilirim ama jinsung dahil Ha Liderini kimse yenme peşinde değil. (sanırsam ne kadar güçlenseler dahil sağlam vücudu yüzünden hasar verebileceklerine inanmamalerı)

- Eurasia Ailesi uykucu olsalarda trende adını hatırlamadığım kızın amcasıyla konuşmalarından rekabet odaklı olarak bazı iç karışıklıklar ve annelerine karşı intikam alma peşinde yada gözüne girebilmeye çalıştıklarını tahmine diyorum.

- Yeon Ailesi biraz karmaşık, aile lideri anneleri değil Elenny diye biri. Genellikle 10 Liderin birbiriyle olan ilişkilerinden oluşturulan aileler gibi değil lider bakireymiş. Çocuklarda güç toplumsal statü yükseltiğinden güçleniyor, galiba soyluluk üzerine kurulmuş.

- Hendo lok Ailesi genel olarak güçsüz ve sınırlı bir ömre sahipler, galiba kısa ömürleri yüzünden kulleyi tırmanmıyorlar. Büyük ihtimalle hepsi devlerden oluşuyor.

- Po bidau Ailesi, en çok bildiğimiz ikinci aile, güçleri gizemliyken, Gustang'tan gördüğüm kadarıyla manipülasyon ile yönetilip kendisini devirme paşinde olan tek kişi rachel ile takılan oğlu ( Düzensizlere katılmasının sebebi kesin olarak babasını devirip tahta konmak istemesidir) ve ayrıca en cahil aile bilgi içinde körlük çekiyorlar.
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık