Hiç kimse ,bebeği öldürülen bir ebeveynin, ne hissettiğini bilemez.Bana göre V'nin intihar hikayeside şüpheli. Tro kontrol edip intihar süsü vermiş olabilir.
Hiç kimse ,bebeği öldürülen bir ebeveynin, ne hissettiğini bilemez.Bana göre V'nin intihar hikayeside şüpheli. Tro kontrol edip intihar süsü vermiş olabilir.
Gücü hakkında bir şey deniliyor muydu?Evet en güçlülerden ama intihar bana mantıklı gelmiyor.
Yanlış hatırlamıyorsam lider vasfı olarak Zahard ile denk görülüyordu(Data Khun Eduan bahsetti diye hatırlıyorum), ayrıca ilk maceracılardan(aile liderleri) en iyi shinsu kontrolü olan o diye bahsedilmişti.Gücü hakkında bir şey deniliyor muydu?
Shinso gerilimi en yüksek olan kontrolü değil. Baam'ın küre yeteneği mesela gerilimle alakalı.Yanlış hatırlamıyorsam lider vasfı olarak Zahard ile denk görülüyordu(Data Khun Eduan bahsetti diye hatırlıyorum), ayrıca ilk maceracılardan(aile liderleri) en iyi shinsu kontrolü olan o diye bahsedilmişti.
Karıştırıyor olabilirim, Shinsu ile alakalı idiShinso gerilimi en yüksek olan kontrolü değil. Baam'ın küre yeteneği mesela gerilimle alakalı.
Üstelik Arlen bu yüzden birçok kez intiharı deneyip ölemiyor. V'nin içinde bulunduğu durumu tahmin etmek bile zor.Hiç kimse ,bebeği öldürülen bir ebeveynin, ne hissettiğini bilemez.
Zahard'ı yatacak yeri yok.Üstelik Arlen bu yüzden birçok kez intiharı deneyip ölemiyor. V'nin içinde bulunduğu durumu tahmin etmek bile zor.
V'nin zaten kim olduğu belli olmamış mıydı? Hani ilk katta kırmızı tenli bir yaratık vardı, daha sonra köpek yuvasında karşımıza çıktı. O V diye biliyorum. Gerek saç stili gerekse kuralsizlarin kullanabiliriz yeteneği kullanabilmesi sebebiyle böyle düşünmüştüm.Bana göre V'nin intihar hikayeside şüpheli. Tro kontrol edip intihar süsü vermiş olabilir.