O TUS'a değil reis. Tog'ta bunu öğrenme ihtimalimiz yok gibi bir şey.
Seri çok fazla ara verdiği için ne okuduğumu unuttum açıkçası. O yüzden temel şeylere merakım kaldı sadece.
O TUS'a değil reis. Tog'ta bunu öğrenme ihtimalimiz yok gibi bir şey.
Kulenin neden yapıldığı hala belli değil ve dediğin gibi SUİ yarattığı TUS evreninde başka kuleler olduğunu da söylemişti.Seride pek çok gizem var aslında.Seri çok fazla ara verdiği için ne okuduğumu unuttum açıkçası. O yüzden temel şeylere merakım kaldı sadece.
Kulenin neden yapıldığı hala belli değil ve dediğin gibi SUİ yarattığı TUS evreninde başka kuleler olduğunu da söylemişti.Seride pek çok gizem var aslında.
Mesela zamanında bir teori okumuştum.Detayları hiç hatırlamıyorum ama ana konu kulelerin Axis üretmek amacıyla yapıldığını söylüyordu.Başka kuleler olduğunu duymuştum da, yapılma amaçları da vardı sanırım. Okuyucu harekete geçirecek pek çok gizem unsuru var dediğin gibi.
Normal. SIU bir ara veriyor zaten ... çağ kapanıp çağ açılıyor ara verdiği sürede.Seri çok fazla ara verdiği için ne okuduğumu unuttum açıkçası. O yüzden temel şeylere merakım kaldı sadece.
O reddit'de dolaşan popüler teorilerden bir tanesi (Reddit'e TUS yazınca direk çıkıyordu) Baam'ın tanrı olmak için diriltildiğini falan konu alıyor.Mesela zamanında bir teori okumuştum.Detayları hiç hatırlamıyorum ama ana konu kulelerin Axis üretmek amacıyla yapıldığını söylüyordu.
Kaçırdığı kadının kocası mekan basmış!Tower of God Chapter 558 - Cosmic Scans
cosmicscans.comTower of God Chapter 557 - Cosmic Scans
cosmicscans.com
Bana göre V'nin intihar hikayeside şüpheli. Tro kontrol edip intihar süsü vermiş olabilir.Kaçırdığı kadının kocası mekan basmış!
Tro çok çakal çıktı be.
1.kadını öldürürüm diye baam a kaçırt,
2.sonra sevdiklerine bunu yapan baam diye söyle.
3.kızgınlıkla oluşan öfke patlamasında tüm aranın limoni olduğu aile üyelerini öldürt.
4.bunu da turnuva var diye yaptırt.
5.birde okuyucu üstüne kan vahşet at.
6.kore okunma reytinglerini patlat.
Bana göre V'nin intihar hikayeside şüpheli. Tro kontrol edip intihar süsü vermiş olabilir.
Evet en güçlülerden ama intihar bana mantıklı gelmiyor.V en güçlülerden değil miydi 12 kişi arasından