Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Baam'ın ne zaman diriltildiğini bilmiyoruz. Fark etmez de zaten, 2 türlü de Yuri kadar olgun değil. Görünüşü neyse onun gibi davranıyor.
Yuri olgun değil yalnız. Baam'dan sadece daha olgun duruyor fiziken.

Baam olgun değilden çok çocuk kimsesiz yaşamış uzun bir süre. Böyle birinin sosyal ilişkiler geliştirmiş biri gibi olmasını bekleyemeyiz. Ayrıca şu an gayet olgun davranıyor. :D

Nasıl değil ya ? Bence öle denilebilecek bi yapisi var
Tsundere dıştan sevmiyormuş gibi , sertmiş gibi görünüp içten yumuşak olan karakterlerdir. Tsundere karakterler genelde niyetlerini gizlemeye çalışıp da başaramadıkları zamanlarda belli olur.
Klasik/klişe olarak kullandıkları cümle şu kalıptadır "it's not like i .... or anything" boşluğa genelde sevmek hoşlanmak vs gelir.
Türkçe olarak şöyledir mesela, bir örnek verecek olursak,
"Senden hoşlandığımı falan sanma, sadece fazladan kek yapmıştım sana da vereyim dedim" Tabi bu sözün söyleniş hali onun o kişiden hoşlandığını ele verir ama o kişi bunu itiraf edemez. Spesifik bir örnek gibi oldu ama anlaşılmıştır diye umuyorum.

Bir tsundere davranışı için Tower of God'ın direkt içinden örnek verelim :p .

Hayır.
Ben sadece...
O kaplumbağa için endişeleniyorum falan değil de.
Sadece şeyi kontrol etmek istemiştim
Avımın iyi olup olmadığını.
Yemek kontrolü sadece.

A.A: Endişelendiysen gel içeri.
Orada aşık bir adam gibi bekleme.

Ram: Yanlış anladın!(Klasik Tsundere devam cümlesi)

Üye silindi 5207

Yuri olgun değil yalnız. Baam'dan sadece daha olgun duruyor fiziken.

Baam olgun değilden çok çocuk kimsesiz yaşamış uzun bir süre. Böyle birinin sosyal ilişkiler geliştirmiş biri gibi olmasını bekleyemeyiz. Ayrıca şu an gayet olgun davranıyor. :D
Yuri'nin her insan gibi yaşı kadar yaşamışlığı varken Baam'ın yok. Dediğin gibi uzun süre tek başına bi yerde kalıyor çocuk. Dolayısıyla bu ikisini abla kardeş olarak görüyorum ben, bence böyle daha da iyi gözüküyor

Tsundere dıştan sevmiyormuş gibi , sertmiş gibi görünüp içten yumuşak olan karakterlerdir. Tsundere karakterler genelde niyetlerini gizlemeye çalışıp da başaramadıkları zamanlarda belli olur.
Klasik/klişe olarak kullandıkları cümle şu kalıptadır "it's not like i .... or anything" boşluğa genelde sevmek hoşlanmak vs gelir.
Türkçe olarak şöyledir mesela, bir örnek verecek olursak,
"Senden hoşlandığımı falan sanma, sadece fazladan kek yapmıştım sana da vereyim dedim" Tabi bu sözün söyleniş hali onun o kişiden hoşlandığını ele verir ama o kişi bunu itiraf edemez. Spesifik bir örnek gibi oldu ama anlaşılmıştır diye umuyorum.

Bir tsundere davranışı için Tower of God'ın direkt içinden örnek verelim :p .

Hayır.
Ben sadece...
O kaplumbağa için endişeleniyorum falan değil de.
Sadece şeyi kontrol etmek istemiştim
Avımın iyi olup olmadığını.
Yemek kontrolü sadece.

A.A: Endişelendiysen gel içeri.
Orada aşık bir adam gibi bekleme.

Ram: Yanlış anladın!(Klasik Tsundere devam cümlesi)
Baya detayli bir örnek oldu teşekkür ederim ama ben onu böle çabuk alevlenen sert görünen ama aslinda yumuşak bir insan olarak düşünmüştüm. Birebir olmasa da en azindan ucundan başından almış biseyler. Neyse biz her halini severiz yuri hanimin :)

Üye silindi 5207

Baya detayli bir örnek oldu teşekkür ederim ama ben onu böle çabuk alevlenen sert görünen ama aslinda yumuşak bir insan olarak düşünmüştüm. Birebir olmasa da en azindan ucundan başından almış biseyler. Neyse biz her halini severiz yuri hanimin :)
Tsundere olmak hiç Yuri'lik değil bu arada

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık