Amaterasu 29 Ağu 2021 #3,391 Baam fena güç artışı alaçak seri'nin başliği buna işaret bençe bölüm güzeldi bam'ın kazanamamsı ve o sarışın kızın ölmesi beni baya heycanlandırdı. Son düzenleme: 29 Ağu 2021
Baam fena güç artışı alaçak seri'nin başliği buna işaret bençe bölüm güzeldi bam'ın kazanamamsı ve o sarışın kızın ölmesi beni baya heycanlandırdı.
Jumpeerr 30 Ağu 2021 #3,393 Bence baam bundan sonra dövüşe bilinçsiz şekilde devam edicek ve kontrolü kaybedicek. İçindeki gizemlere dair bişeyler gösterir yazar umarım
Bence baam bundan sonra dövüşe bilinçsiz şekilde devam edicek ve kontrolü kaybedicek. İçindeki gizemlere dair bişeyler gösterir yazar umarım
Bazenbahtlıbedevi 30 Ağu 2021 #3,394 İnşallah gösterir. Yoksa bu da gizem kasan ama açıklamaya ömrü yetmeyen serilere benzeyecek.
Donquixote Doflamingo 5 Eyl 2021 #3,397 cpx dedi ki: Baam kafirleri carpmaya geliyor.yeni hali sekil olmuş. Genişletmek için tıkla ... Spoiler görsellerini bulamadım da ben.
cpx dedi ki: Baam kafirleri carpmaya geliyor.yeni hali sekil olmuş. Genişletmek için tıkla ... Spoiler görsellerini bulamadım da ben.
Amaterasu 5 Eyl 2021 #3,398 Ooo. Ama belliydi. Gizli İçerik: Spoiler Khun vs Nanatona • Baam and Akraptor flashback • Baam copied Aria's skill. ( Aria is alive ) • New Baam Transformation
Ooo. Ama belliydi. Gizli İçerik: Spoiler Khun vs Nanatona • Baam and Akraptor flashback • Baam copied Aria's skill. ( Aria is alive ) • New Baam Transformation
Cüneyt Arkın 5 Eyl 2021 #3,399 cpx dedi ki: Baam kafirleri carpmaya geliyor.yeni hali sekil olmuş. Genişletmek için tıkla ... Bu arada aria ölmedi. Ama saitama olmuş?!!!!
cpx dedi ki: Baam kafirleri carpmaya geliyor.yeni hali sekil olmuş. Genişletmek için tıkla ... Bu arada aria ölmedi. Ama saitama olmuş?!!!!