Yeniden okuyacaktım ama unutmuşum, iyi oldu konuyu gördüğüm ?
Gerekirse kalemi ağzıyla tutar gene çizer.Kolsuz herif yarım bıraksın seriyi de göreyim keko sakat kalmasa yüzünü göremeyecektik zaten.....
Baştaki çizimler kötü genel olarak 2 sezonun başında düzeliyordu çizimler yanlış hatırlamadıysam.Yeniden başladım da, evren ne kadar büyük olursa olsun adam mekan çizmeye kasmamış hiç. Evren büyük olsa da şimdilik biz göremiyoruz yani başlarda.
Çizimin kötülüğüyle alakası yok daha çok çizmemiş. Olmayan bir şey kötü olamaz.Baştaki çizimler kötü genel olarak 2 sezonun başında düzeliyordu çizimler yanlış hatırlamadıysam.
Bazı mekanları güzel çiziyor hakkını yemeyim ama biraz webtoon olduğundan mıdır nedir cansız hissettiriyor.Çizimin kötülüğüyle alakası yok daha çok çizmemiş. Olmayan bir şey kötü olamaz.
Büyük alanlarda bazı noktalardaki yerleşimler gibi biraz.Yeniden başladım da, evren ne kadar büyük olursa olsun adam mekan çizmeye kasmamış hiç. Evren büyük olsa da şimdilik biz göremiyoruz yani başlarda.
Lütfen bari bunda, ana karakteri sevmiyorum de. Baam da sevilmez yaw.İyi seri de öyle abartıldığı kadar yok. Diğer her şey gibi işte. Karakter tasarımları fena değil. Savaşlar ve duygu durumlarını yansıtamıyor yazar-çizer..... Kullandığı renk tonları yoruyor haliyle...
Baam <3Lütfen bari bunda, ana karakteri sevmiyorum de. Baam da sevilmez yaw.
Luffy seven Baam sevemez ya, imkansız bir şey. Hiç alakaları yok, Luffy olsa yüzüne tükürürdü bu Baam'ın.Baam <3