kat gardiyanlar (kuralsızlar hariç) insanların gücünü düşürüyormuş.ne kadar doğru bilmiyorum.insanlar kendilerini gardiyan kızmasın diye full güçte (evankhell) savaşamıyorlar diyordu.ilginç.
Kulenin dengesini değiştirecek güçlere kısıt veriyorlar. Çok OP bi gücün varsa günde 2 kere falan kullanabiliyorsun. O sniper mesela kendinden çok daha güçlü high ranker’lara tek atabiliyor. Böyle bi güç spamlanabilse çok ayarsız olur kulenin dengesi değişir.kat gardiyanlar (kuralsızlar hariç) insanların gücünü düşürüyormuş.ne kadar doğru bilmiyorum.insanlar kendilerini gardiyan kızmasın diye full güçte (evankhell) savaşamıyorlar diyordu.ilginç.
Starrk'ın dediğine ekleme yapayım. Mesela kat gardiyanları Shinsoo kullanıcılarına limit belirliyor ayrıca istedikleri takdirde tüm kurallıların gücünü pasifize eder. Fakat kuralsızlar istisna. Mesela Baam ilk kez izin istediği vakit 2. Katın gardiyanı bu senin için zincir demişti. Zamanla kendi shinsoosunu kullanmaya başladı ve böylece 43. Kattaki savaşta kullanan tek kişi oldu. Yani artık izne tabi değil.kat gardiyanlar (kuralsızlar hariç) insanların gücünü düşürüyormuş.ne kadar doğru bilmiyorum.insanlar kendilerini gardiyan kızmasın diye full güçte (evankhell) savaşamıyorlar diyordu.ilginç.
Urek kullanamıyordu ama 43.kattaStarrk'ın dediğine ekleme yapayım. Mesela kat gardiyanları Shinsoo kullanıcılarına limit belirliyor ayrıca istedikleri takdirde tüm kurallıların gücünü pasifize eder. Fakat kuralsızlar istisna. Mesela Baam ilk kez izin istediği vakit 2. Katın gardiyanı bu senin için zincir demişti. Zamanla kendi shinsoosunu kullanmaya başladı ve böylece 43. Kattaki savaşta kullanan tek kişi oldu. Yani artık izne tabi değil.
Aslinda orada kuralsızlarla ilgili bir durum yoktu o katta kimse shinsoo kullanamiyordu fakat Baam dikene sahip olduğu için Baam dikenin gucunu kullaniyordu.Urek kullanamıyordu ama 43.katta
Düzeltme yapacak kadar okuduysan sarmış baya bu seri seni vallaArkadaşlar bazı şeyler iyice karışmış galiba. Ben yeni okuduğum için gerçi biraz hızlı okudum karıştırıyor da olabilirim şöyle hatırlıyorum. 43. Katta kullanılmama diye bir şey yok. O sadece Hell Joe'nun yeteneğinden dolayı olan bir şey. Hatta aslında olay tam tersi. Kişinin kulede shinsoo kullanması gardiyanla yaptığı kontrat ile oluyor. Ve bu her katta yapılıyor, biz sadece görmüyoruz ama offscreen yapılıyor bu. Ama gardiyanı olmadığı için 43. Katta kontratsız bir şekilde shinsoo kullanmak mümkün. Baam da Diken sayesinde Hell Joe'nun yeteneğinden kurtularak shinsoo kullanıyor.
Güncel. Yeni okudum zaten. Sonra wikiden teyit de ettim.Düzeltme yapacak kadar okuduysan sarmış baya bu seri seni valla