Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Ben baya baya okuyorum sonra da resimlere bakıyorum. Hem iyi oluyor ya 2 kere bakmış oluyorum. Urek'ten ziyade prenses olaylarını daha çok merak ediyorum.
Prensesler 2. klasman mevzu. Urek'in olduğu her sahne zirve mevzular :v Phanta'nın stalkerı olduğunu da biliyoruz onun. Enryu ile ilgili bir şeyler öğreniriz illaki bu katta ama Phanta ile alakalı bir iki cümle de geçebilir. Hele bir Baam'la abi kardeş konuşsunlar da.
Garam Zahard'la Urek karşılaşır umarım. Çok eğlenceli sahneler görürüz heralde.

Bütün prensesler güzel :D
Urek Garam'a yazıyormuş ama karşılık alamamış.
7. sıradaki Adori Zahard'ın çok güzel olduğu biliniyor.
Cehennem trenin gizli bir yere gittiği ve orada kulenin en güzel kadının uyuduğu söyleniyor.

Ben preview, ingilizcesi, türkçesi sırasıyla hepsini okuyorum :D
En güzel dediğini en güzel çizmezler genelde ama olsun. Yuri'den güzelse yeter ya.
Gittikleri yerde Garam yok mu işte. Enne de mühürlü değil mi? Yine başa döndük. Enne mühürlü ise uyuyor sayılır, o zaman en güzel Enne.:D Çok güzel diye kıskanıp mühürlemişler.

En güzel dediğini en güzel çizmezler genelde ama olsun. Yuri'den güzelse yeter ya.
Gittikleri yerde Garam yok mu işte. Enne de mühürlü değil mi? Yine başa döndük. Enne mühürlü ise uyuyor sayılır, o zaman en güzel Enne.:D Çok güzel diye kıskanıp mühürlemişler.
Jinsung ile Elaine de ortamlara akarsa Elaine'i de kıskanıp mühürlemeye çalışırlar o zaman :v

Jinsung ile Elaine de ortamlara akarsa Elaine'i de kıskanıp mühürlemeye çalışırlar o zaman :v
Fb de dans eden hali çok başka ya, gerçekten iyi seçtin zamanında.

Urek'den, Enryu ile ilgili bilgi ya da hikaye falan dinlesek güzel olur aslında. Hatta boss Enryu'nun klonu olur, mühürlediği canavar falan olursa güzel olur. Onu kuralsız olarak Mazino karşılar. Kuralsız şovu görelim artık. Shinsoo nasılsa yok, prenseslerden bile iş çıkmayacak. Tek Urek kalıyor.

Fb de dans eden hali çok başka ya, gerçekten iyi seçtin zamanında.

Urek'den, Enryu ile ilgili bilgi ya da hikaye falan dinlesek güzel olur aslında. Hatta boss Enryu'nun klonu olur, mühürlediği canavar falan olursa güzel olur. Onu kuralsız olarak Mazino karşılar. Kuralsız şovu görelim artık. Shinsoo nasılsa yok, prenseslerden bile iş çıkmayacak. Tek Urek kalıyor.
Eşleniği yok yalnız bu arcta. Fug tarafı fazla ciyaklayacak gibi :v

13 Ay Serisi ve İlgili Prensesler

Ünlü Demirci Ashul Edwaru tarafından dövülmüşlerdir. Yarı yarıya yaşayan organizma sayılırlar, ateşlendiklerinde müthiş bir güç açığa çıkarırlar.

1) Gümüş Ocak – An Zahard

2) Beyaz Şubat – Eurasia Enne Zahard ( Sıralama 7 )

Enne önceki sahibini öldürüp silahı ele geçirdi.

3) Siyah Mart – Ha Yuri Zahard ( Sıralama: İlk 500, son zamanlarda artış göstermiş.)

200 yılda kuleyi tırmanıp sadece 100 yılda Yüksek Seviceyeci olan dahi oltacı Yuri Zahard’a aittir. Gücünü kanıtlayıp bu silahı almaya hak kazanmıştır.

Kuledeki en basit silah modeli olan İğne şeklindedir.

Normalde B+ seviyesindeyken ateşlendiğinde A seviyeye çıkar.

4) Yeşil Nisan – Ha Yuri Zahard

Önceden Anak Zahard jr.’a bunun öncesinde Anak Zahard’a aitti.

Yaygın bir silah tipi olan Kanca şeklindedir.

5) Sarı Mayıs – Koon Machenny Zahard ( Sıralama : ilk 100 )

6) Parlak Haziran – Alphid Zahard

Serideki kılıç şeklinde olan 2 silahtan biridir.

7) Çivit Temmuz – Garam Zahard

Önceden Yuram Zahard’a aitti ama Garam onu öldürüp silahı çaldı. Bu Enne vakasından önce olmuştu.

Yuram ve Garam aynı aileye mensuptu.

8) Mavi Ağustos – Garam Zahard

9) Kara Eylül – Bilinmiyor

10) Kızıl Ekim – Arie Hagiphrione Zahard ( sıralaması 36. - White’ı yenen kişi olduğu tahmin ediliyor.)

Kılıç şeklinde olan 2 silahtan diğeri.

Arie ailesi kılıç kullandığı için güzel bir eşleşme.

11) Altın Kasım – Adori Zahard ( Sıralama 7)

Serideki S seviye olan tek silahtır ve dolayısıyla en güçlüsüdür.

Adori daha kurallıyken seviyecilerden güçlüydü.

12) Renksiz Aralık – Enne Zahard

Sadece Enne tarafından sahip olundu

Enne diğer prenseslerden çok daha farklı seviyede olmasına rağmen aklını kaybedip mühürlendi.

Silah son durumda sahibiyle birlikte mühürlü.

13) Gökkuşağı Aralık – Kimseye verilmedi.

Silah değil de envanter şeklinde.

Not olarak 13 ay serisi kuledeki en güçlü silahlar değil ( Altın Kasım hariç) ama bu silahlardan birine sahip olmak büyük bir prestij göstergesi.

Kuledeki en güçlü silah Arie Hon’un kılıcıdır. ( S+ seviye)

Bunun dışında Koon Eduan’ın efsanevi zıpkını Mago, Yeşil Nisan gibi sıkıştırılmış bir silahtır yani ateşlendiğinde boyutları artar. Bir söylentiye göre tamamen salınırsa kulenin yarısını deler geçermiş.

FUG’ın lideri Grace Mircea Luslec’in Kara Kancasının da delip parçalayamacağı hiçbir şey olmadığı söylenir.
Wikide geziniyordum da Haziran silahını sahibi Alphid Zahard kayıpmış, Maschenny'den şüpheleniyorum :)
Ayrıca Mart Ağustos arası tüm silahlar birbirine yaklaşıyor...

Bu kapi.gardiyanlarinin olayi ne olabilirki zahard tarafindan 43. Kata kimse girmesin diyemi gonderilmis olabilirler?
Yoksa gardiyanin olumunden sonra kimsenin bilmedigi yaratiklar olabilirlermi? Belki iclerinde hoagin`e muhru ogretin bile olabilir yada oda bu kattadir.

Bu kapi.gardiyanlarinin olayi ne olabilirki zahard tarafindan 43. Kata kimse girmesin diyemi gonderilmis olabilirler?
Yoksa gardiyanin olumunden sonra kimsenin bilmedigi yaratiklar olabilirlermi? Belki iclerinde hoagin`e muhru ogretin bile olabilir yada oda bu kattadir.
Zahard 43. kattan çekilmek zorunda kalınca orada yeni bir otorite oluşmaya başlamıştır ve o organizasyona dahildirler bence ( Baylord belki)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık