Spoiler vermezsen sevinirim.Koon bebeğim harikaydı. En sonunda androssi bebeğimin sesini de duyduk eheheh. Şu serinin animesi çıktığı için çok mutluyum ya alem seri görsün.![]()
Spoiler vermezsen sevinirim.Koon bebeğim harikaydı. En sonunda androssi bebeğimin sesini de duyduk eheheh. Şu serinin animesi çıktığı için çok mutluyum ya alem seri görsün.![]()
Çok tatlı rica ettin vermiyorum o yüzden.Spoiler vermezsen sevinirim.
Yıllardır söylüyoruz başla diyeBöyle olmayacak. Böyle gıdım gıdım beklenmiyor. Manhwaya başlayayım bari.
Çakma Chopper'i fark etmedim : ))Tower of God animesinin karakter dizayncısının twitter'ından.
https://twitter.com/tanino_miho/status/1253882657399730179?s=19
![]()
Bölümde Çakma Zoro'nun olduğu takımda Çakma Lastik adam da vardı. Luffy : ))
The God of High School? Trailer'a bakılırsa onun animasyonları ateş ediyor yav çok fena.Bir arkadaş başka bir webtoonun çıkacak animesinin trailerini paylaşmış. Bildiğin on numara çizimler ve efektler var gibi duruyor. Bir ona bakıyorum bir de bu hareketli webtoon sayfasından hallice esere, ulan TOG'un hak ettiği kalite bu mu anasını satayım sizin yüzünüzden adam akıllı bir remake yapılacaksa bile kim bilir kaç yıl sonra yapılacak. Hem çok sevdiğim hem de piyasayı sallayacağını düşündüğüm seriyi izleyemiyorum *******