Katları geçmesi için testleri vermesi lazım. Yön sormaya bile gidemez marimo reyizZahard'a gidip "Yön mü soracaksın?" dedikten sonra dönecekmiş :S

Katları geçmesi için testleri vermesi lazım. Yön sormaya bile gidemez marimo reyizZahard'a gidip "Yön mü soracaksın?" dedikten sonra dönecekmiş :S
Dert ettiğin şeye bak yav. Tavana atacağı tek bir sıleşe bakar her şey.Katları geçmesi için testleri vermesi lazım. Yön sormaya bile gidemez marimo reyiz![]()
Bir tatsumakiye bakar. Bir anda en üst katta olur. Yapmışlığı vardır.Katları geçmesi için testleri vermesi lazım. Yön sormaya bile gidemez marimo reyiz![]()
1. kattaki Shinsoo yoğunluğuna dayanabilirse atsın.Bir tatsumakiye bakar. Bir anda en üst katta olur. Yapmışlığı vardır.
Gençler acil yardım edin bu animenin çevirileri çok farklılık gösteriyormuş kimisi farklı kimisi farklı çeviyormuş en doğru çeviren yer neresi biliyosanız mangasını okuyanlar bir aydınlatsın lütfen
Kurallı kuralsız seviyeci gibi terimleri kullanmıyorsa subay falan kullanıyorsa yanlıştır. Regular-Kurallı
İrregular-Kuralsız Ranker- Seviyeci
Anlamadığım bunların dışında herşeyi kullandılar. Hiçbiri mangayı okumamış demek.
Adamlar kurallıya müdavim diyor çevirenlerden kimse mi girip okumuyor şu manwhayı anlamıyorum yalnızca anime izleyenlere nasıl geliyor bilmiyorum ama bana göre çok absürd arkadaş![]()
müdavim mi?google translate iş başında herhalde?
Webtoon'unu çeviren grubun, anime çevirisinide ekledim.Veteransubs çeviriyor 2 bölümdür. Acele etmezseniz yarın verirler herhalde 3. bölümü. Çevirileri de iyiydi ilk 2 bölümde. Planetdp'ye de altyazı yükleniyor galiba, yani nyaa'dan sağlam bir torrent indirin(Judas'ın x265 torrentlerinden indiriyorum ben mesela, boku no hero academiayı da öyle indirmiştim bu sezon) sonra altyazı çıkınca izleyin.
İflah olmaz bir arşivci ve softsubcu olduğum için, teşekkürler ama ben almayayım. Veteran'ın altyazılarını bekleyeceğim.Webtoon'unu çeviren grubun, anime çevirisinide ekledim.
Varsayılan'dan bir göz atın.
https://www.turkanime.net/video/kam...Dvi1RF_mOrk4U1bX1v0vpJ7LiCG22xqy7jIm2cwx6yYeA
Bu konuda OP spoiler paylaşmak yasak. Zoro'nun seri sonu hali bu. Laneti vücuduna yayarak gözünü açmış.Ulan Zoro kaybolmanın da bir sınırı olur. :S![]()
Webtoon'u okumaktan iyi ama ya. Müzik ve seslerde güzel. Keşke sezonluk olmasa beni baya sardı.Anime değil de flip book gibi olmuş. xd
![]()
Gençler acil yardım edin bu animenin çevirileri çok farklılık gösteriyormuş kimisi farklı kimisi farklı çeviyormuş en doğru çeviren yer neresi biliyosanız mangasını okuyanlar bir aydınlatsın lütfen
Diğerleri nasıl çeviriyor bilmiyorum da Türkanime de hep doğrusu denk geldi bana. Bugün de oradan izledim Akatsuki çevirisiydi galiba.Kurallı kuralsız seviyeci gibi terimleri kullanmıyorsa subay falan kullanıyorsa yanlıştır. Regular-Kurallı
İrregular-Kuralsız Ranker- Seviyeci
Anlamadığım bunların dışında herşeyi kullandılar. Hiçbiri mangayı okumamış demek.