Boş zamanım olduğunda çoğu için eleştirim var merak etme sen.Çekemiyorlar abi Luffy reyizi Bal vs diye çamur atıyorlar baksana
Boş zamanım olduğunda çoğu için eleştirim var merak etme sen.Çekemiyorlar abi Luffy reyizi Bal vs diye çamur atıyorlar baksana
Bu ne alaka şimdi.Balık yeme olayı tamamen Luffy'nin kişiliği sonucu gelişen bir durum.Her önüne geleni yiyor bu her zaman yaptığı birşey ortada herhangi bir şanssızlıktan bahsedilemez adam her zaman davrandığı gibi dikkatsiz davranıyor e tabii ki sonuçları olursa da buna katlanacak nasıl ki ödüllerini alıyorsa.Her önüne geleni yediği için gomu meyvesi yerken iyi de büyük şans oluyor da bu mu şanssızlık oluyor.Meyveyi yerken iyiydi ama o hareketleri yapması.Bile bile lades diyorsun bu şanssızlık değildir.Kendini köpek balığı dolu suya gönüllüce atarsan kendine şanssız mı diyeceksin.Ben o açıdan bakmıyorum işte. Tabi ki zor KK olmak. Ama Oda istese eğitimden sonra hayvan gibi bir Luffy çıkarabilirdi karşımıza. Kim itiraz edebilirdi buna? Koskoca Rayleigh'ten 2 yıl gibi çok uzun bir sürede eğitim almış gelmiş biri gözüyle bakıp bunu çoğumuz onaylardık. O yüzden Oda'nın böyle durumlara sokması normal. Ama işte bunu yapan Oda, demek istediğim bu. Örneğin konuda verilen örnek: Luffy'nin zehirli balığı yemesi ve son anda Reiju'nun ortaya çıkması. Oda Reiju için ortam hazırlamasa Luffy bu balığı yemezdi, bunun sonuncunda da şans diye bir durum ortaya çıkmazdı. Ben senin kafana silah dayasam tam tetiğe basacakken vazgeçsem bu senin şansın mı olur yoksa benim seçimim mi? Böyle düşün. Bu durumlar Oda'nın seçimleri. Ben bunu savunuyorum sadece.
Bu adam şu ana kadar önüne çıkan her şeyi yedi bir defa böyle bir zehirlenme muhabbeti çıkmadı.Bu ne alaka şimdi.Balık yeme olayı tamamen Luffy'nin kişiliği sonucu gelişen bir durum.Her önüne geleni yiyor bu her zaman yaptığı birşey ortada herhangi bir şanssızlıktan bahsedilemez adam her zaman davrandığı gibi dikkatsiz davranıyor e tabii ki sonuçları olursa da buna katlanacak nasıl ki ödüllerini alıyorsa.Her önüne geleni yediği için gomu meyvesi yerken iyi de büyük şans oluyor da bu mu şanssızlık oluyor.Meyveyi yerken iyiydi ama o hareketleri yapması.Bile bile lades diyorsun bu şanssızlık değildir.Kendini köpek balığı dolu suya gönüllüce atarsan kendine şanssız mı diyeceksin.
O bağışıklık konusunda net bir açıklama yapmadı mangaka.Hiçbir zehir işlemez ne kadar üzerinde kullanırsa kullanılsın demedi bir mutlaklık söz konusu değil.Ben durumun doz ile alakalı olduğunu tahmin ediyorum.Belli bir doza kadar olan zehre bağışıklık kazandı etkilemiyor.Bu aynı uyuşturucu gibi alıştığından yüksek doz alırsan ölürsün.O balıktaki zehir muhtemelen çok yoğun ve fazla bir zehirdi.Hani belgesel bilgilerinde olur ya yılandan kat kat fazla zehir dokunacında mevcut gibisinden öyle birşey olduğunu tahmin ediyorum.Bu adam şu ana kadar önüne çıkan her şeyi yedi bir defa böyle bir zehirlenme muhabbeti çıkmadı.
Artı olarak Magellan ile biz Luffy'nin zehirlere karşı bağışıklık kazandığını kabul etmiştik.
Şimdi sen çıkıp dersen ki hayır ben kabul etmedim illa ki Magellan'ın zehri dışında çok ölümcül zehirler de vardır Luffy'i dakikada öldürecek biz de bundan sonra seni Oda'nın kankasi olarak kabul ederiz Emre.
Magellan bile dakikasında öldüremedi Luffy'i.
Bu oda niye sürekli şansla kazandırıyor anlayabilmiş değilimLuffy'nin katakuri vs sinden sonra one piecesi düzenli takip etmeyi bıraktım. Bazen sadece resimlere bakıp geçiyorum.