Vay be birileri hala berserki devam ettiriyor hey gidi günler hey
Vay be birileri hala berserki devam ettiriyor hey gidi günler hey
Senin konunu hatırlıyorum. Berserk yenilendi, ciltlendi tarzı bir ismi vardı.Vay be birileri hala berserki devam ettiriyor hey gidi günler hey
Evet bi ara üzernde çok uğraşıp güncele kadar getirdiydik dostlar sağolsun editlerken canımı çıkarıyordu.Zaten edit olarak yaptığım en iyi iş muhtemelen berserk'tir koca bir arka planı aslına uygun olarak 0'dan çizmek zorunda kalmıştım, neyseki grup benden sonra çeviriyi devam ettirdi. Göz açıp kapayıncaa kadar yıllar geçmiş ama seri daha bi arpa boyu gidebilmiş (Miura'nı tembelliğinden )Senin konunu hatırlıyorum. Berserk yenilendi, ciltlendi tarzı bir ismi vardı.
Gel al senin olsun yineVay be birileri hala berserki devam ettiriyor hey gidi günler hey
Toplu indirecektim ama bölüm sayısına göre boyutu baya yüksek geldi. Bu serinin sayfa sayısından dolayı mı böyle?
Evet ve bazı ciltlerin kalitesi yüksek olduğundan ötürü.Toplu indirecektim ama bölüm sayısına göre boyutu baya yüksek geldi. Bu serinin sayfa sayısından dolayı mı böyle?
Hayır, edilmedi.Asadora devam edenlerde gözükmüyor iptal mi edildi?
Tamamlananlarda da gözükmüyor. Hiçbir yerde gözükmüyor çünkü henüz eklenmediAsadora devam edenlerde gözükmüyor iptal mi edildi?