Sayfa olarak. Cilt kapaklarını falanda eklemiştim. Düzenli olsun.Tamamdır. Sayfa olarak mı değişiklik var? Yoksa ciltlerdeki sayılar mı farklı?
Sayfa olarak. Cilt kapaklarını falanda eklemiştim. Düzenli olsun.Tamamdır. Sayfa olarak mı değişiklik var? Yoksa ciltlerdeki sayılar mı farklı?
Tamamdır. Teşekkürler.Sayfa olarak. Cilt kapaklarını falanda eklemiştim. Düzenli olsun.
Maalesef. Haftaya olur yine. Alıştık zaten o düzene.Teşekkürler.
Girls bu hafta yok mu?
2 bölüm değil mi? Çok iyisiniz maşallah nazar değmesin. Birde Noblesse el atsanız süper olacak.Maalesef. Haftaya olur yine. Alıştık zaten o düzene.
Evet 2 haftada 2 bölüm şeklinde. Daha iyi bence, zaten güncel seri. Şu an grupta zor durumda. Hem Metin de bıraktı çeviri işlerini, tamamen yalan olur.2 bölüm değil mi? Çok iyisiniz maşallah nazar değmesin. Birde Noblesse el atsanız süper olacak.
Ne yapalım sağlık olsun, ben arada yine hatırlatırım öyle aldırma. Zaten dandikti demedin bu sefer, yavaş yavaş ısınıyorsun belli ki.Evet 2 haftada 2 bölüm şeklinde. Daha iyi bence, zaten güncel seri. Şu an grupta zor durumda. Hem Metin de bıraktı çeviri işlerini, tamamen yalan olur.