Yoo. Crows mangasındanBu Crows Zero filmi Rookies'ten uyarlama dimi?
Hadi ya. Şimdi baktım da aynen öyleymiş.Yoo. Crows mangasından
Crows serisinden farklı bir hikayeyi alsa da Zero filmleri de çok güzeldir. Ortak karakterler var. Üçlemeyi kesinlikle izle. Mangakanın kendisi bile oynuyor filmdeHadi ya. Şimdi baktım da aynen öyleymiş.
Ben zaten izledim la. En sevdiğim filmlerdendir hatta. Böyle filmleri çok seviyorum hatta. Asi japon gençliğiCrows serisinden farklı bir hikayeyi alsa da Zero filmleri de çok güzeldir. Ortak karakterler var. Üçlemeyi kesinlikle izle. Mangakanın kendisi bile oynuyor filmde
He iyi o zaman. Rookies, Crows'dan 8 yıl sonra çıktı ama onunda atası Rokudenashi Blues. Rookies'in mangaka yine. Orijinal serisi asıl o. Onunda film/dizi var galiba araştır.Ben zaten izledim la. En sevdiğim filmlerdendir hatta. Böyle filmleri çok seviyorum hatta. Asi japon gençliği
Sen çizgiroman bulacaktın ne oldu o iş?He iyi o zaman. Rookies, Crows'dan 8 yıl sonra çıktı ama onunda atası Rokudenashi Blues. Rookies'in mangaka yine. Orijinal serisi asıl o. Onunda film/dizi var galiba araştır.
Bugün aklıma geldi sordum bir arkadaşa. Cevap gelsin arasından seçcez xDSen çizgiroman bulacaktın ne oldu o iş?