Teşekkürler öncelikle. Başkasının yaptığı serileri almamaya özen gösteriyoruz. Ha almak istesek alırdık başlardık ama serinin içine edildiğini görünce heves kalmadı öyle gitsin dedik.Pek ciddi bi manga okuyucusu sayılmam ama sağlam bi grubun varlığını bilmek insanı rahatlatıyor yine de Hem arada okuyorum Nice yıllara..
Kingdom ile ilgili sitedeki cevabını gördüm de, başka bi grup çevirdiği zaman siz o seriyi ellemiyor musunuz @NiTian ErXing ? Kingdom kesinlikle okumam gerek dediğim bi seri, Türkçe okumak isterdim.
İşte içine edenlere nasıl yapılır gösterirsiniz diye umut ediyor insanTeşekkürler öncelikle. Başkasının yaptığı serileri almamaya özen gösteriyoruz. Ha almak istesek alırdık başlardık ama serinin içine edildiğini görünce heves kalmadı öyle gitsin dedik.
İyi kötü yapıyorlar ya işte bu saatten sonra şey etmeyiz biz.İşte içine edenlere nasıl yapılır gösterirsiniz diye umut ediyor insan
Bize de ingilizce okumak düşer o zamanİyi kötü yapıyorlar ya işte bu saatten sonra şey etmeyiz biz.
Amin ne diyelimNice senelere. Elleriniz dert görmesin uzun seneler boyunca.
Böyle tepki verecelsen her hafta 2 cilt verelimNice senelere, her şey için teşekkürler.
Ve 2 cilt ölüm bizi ayırana dek verildiğini görünce, ben;
Teşekkürler nice seneler buradayız daha çünkü hiç yoktan one piece devam ediyor.4. yılınız kutlu olsun. Şimdiye kadar çıkardığınız ve ileride de çıkaracağınız bölümler için elinize, gözünüze sağlık. Daha nice senelere.
Böyle hissettiryorsak çok güzel bişey teşekkürlerPek ciddi bi manga okuyucusu sayılmam ama sağlam bi grubun varlığını bilmek insanı rahatlatıyor yine de Hem arada okuyorum Nice yıllara..
Nice 14 yıllara4. Yılınız kutlu olsun. Nice 14 yıllara
Teşekkürler nice senelere4. yılınız kutlu olsun. Nice senelere