Bence de ama yavaş yavaş bitecek gibi. Tahminimce yazın biter bu hızdaElinize sağlık. Liar Game bekleye bekleye neler olduğunu unuttum. Keşke bitmeden başlamasaymışım.
Bence de ama yavaş yavaş bitecek gibi. Tahminimce yazın biter bu hızdaElinize sağlık. Liar Game bekleye bekleye neler olduğunu unuttum. Keşke bitmeden başlamasaymışım.
Çevirisi zor olsa gerek o manganın. Anlaşılabilir bir durum.Bence de ama yavaş yavaş bitecek gibi. Tahminimce yazın biter bu hızda
Zordan da ziyade istikrarlı bir çevirmeni olmadı bir. Evet zor olabilir ama çevirisi bir gelse pat pat haftada 2-3 bölüm verebilirdik.Çevirisi zor olsa gerek o manganın. Anlaşılabilir bir durum.
Bekleyeceğiz artık. Umarım hızlı hızlı gelir bölümler.Zordan da ziyade istikrarlı bir çevirmeni olmadı bir. Evet zor olabilir ama çevirisi bir gelse pat pat haftada 2-3 bölüm verebilirdik.
Umarım çeviriyi biz yapmadığımızdan bize bağlı değil. Ortak seriBekleyeceğiz artık. Umarım hızlı hızlı gelir bölümler.
Yok biliyorum o kadarını. Size ya da çeviren arkadaşa bir şey demiyorum. Pişmanlığım bitmeyen bir seriye başlamak oldu. Bundan sonra bitmeyen bir seriye başlamayacağım o yüzdenUmarım çeviriyi biz yapmadığımızdan bize bağlı değil. Ortak seri
Yok öyle dedin demedim zaten. Ama haklısın bitmemiş seri okunmaz güncel değilse. Ama slump okuyabilirsin çevirisi bitti çoktanYok biliyorum o kadarını. Size ya da çeviren arkadaşa bir şey demiyorum. Pişmanlığım bitmeyen bir seriye başlamak oldu. Bundan sonra bitmeyen bir seriye başlamayacağım o yüzden
Lg işkence ya, dizisini izle geç, ben bile önceki bölümde ne oldu diye unutuyorum. Dizisi fena değil ama manga daha iyi.Yok biliyorum o kadarını. Size ya da çeviren arkadaşa bir şey demiyorum. Pişmanlığım bitmeyen bir seriye başlamak oldu. Bundan sonra bitmeyen bir seriye başlamayacağım o yüzden
Zetman okuyacağım. Yakınmış sanırım bitmesi. Çizimleri güzel duruyodu umarım kendisi de güzeldirYok öyle dedin demedim zaten. Ama haklısın bitmemiş seri okunmaz güncel değilse. Ama slump okuyabilirsin çevirisi bitti çoktan
Dizisini ben de gördüm ama kim uğraşıcak şimdi izlemeye. Manga çok güzel ama işte ingilizce okumak zulümLg işkence ya, dizisini izle geç, ben bile önceki bölümde ne oldu diye unutuyorum. Dizisi fena değil ama manga daha iyi.