Devam ediyor o. Aslında planlarımız arasında vardı ama kısmet.Teşekkürler. Manga önerisi için Kingdom yapsanız çok süper olur.
Devam ediyor o. Aslında planlarımız arasında vardı ama kısmet.Teşekkürler. Manga önerisi için Kingdom yapsanız çok süper olur.
@Smoker Reyiz askerden sonra demişti ama başka planları var sanırım. İnş başlarsınız.Devam ediyor o. Aslında planlarımız arasında vardı ama kısmet.
İlettim çevirmenlere. 2 sayı kaldıysa tamamlayabiliriz.Beyler ilerde müsait olursanız Tsutomu Nihei nin (Blame! , Biomega) Abara diye bir mangası var 13 sayılïk . 11 sayı çevrilmiş 2 sayısı bırakılmış . Eksik diye okumaya başlayamadım için kefil olamayacagım seriye ama adamın diger işleri tek kelimeyle 'ilginç' . Bununda iyi olacağımı düşünüyorum. Bakınırsanız , hosunuza giderse çevirmek isterseniz benim önerim bu 2 sayı.
Çevirmeye niyetlendiğimde editör çıkmamıştı. Şu an öyle uzun bir seriye başlama ihtimalim düşük, ama belli olmaz.@Smoker Reyiz askerden sonra demişti ama başka planları var sanırım. İnş başlarsınız.
Aa iyi o zaman okuyup aradan çıkartayım sağolasın.İlettim çevirmenlere. 2 sayı kaldıysa tamamlayabiliriz.
Düzeltme: Seri zaten tamamlanmış. O 2 bölüm ekstra gibi duruyor.
Başlarsanız çok süper olur. Olmassa da sağlık olsun.Çevirmeye niyetlendiğimde editör çıkmamıştı. Şu an öyle uzun bir seriye başlama ihtimalim düşük, ama belli olmaz.