İzleme çok kötü. Ben zar zor finale geldim. Ama müzikleri çok iyi o başka.Animesini hiç izlemedim ama yemin ediyorum hayattımdaki dinlediğim en güzel açılış şarkılarına sahip.
İzleme çok kötü. Ben zar zor finale geldim. Ama müzikleri çok iyi o başka.Animesini hiç izlemedim ama yemin ediyorum hayattımdaki dinlediğim en güzel açılış şarkılarına sahip.
Aynı evrende mi geçiyorlar?Yeni neslin kral potansiyeli taşıyan hayvanlarının gurme dünyasının kralı olma mücadelesini çizebilirdi veya bizimkilerin uzaydaki maceralarını gösterebilirdi. Bunun yerine gitmiş aynı evrendeki inşaat amelelerinin hikayesini çizmeye başlamış. Domates ekmek + coca colayla güçlenecekler büyük ihtimalle
İlk bölümüne ve son bölümüne göz attım ayn evren. Bir bölümün sonunda Zebra gözüküyor hatta yanlış görmediysem. Telden baktım hızlıca. Gereksiz iş yapmışAynı evrende mi geçiyorlar?
2 ya da 3. bölümün ilk sayfalarında Toriko ve Komatsu falan da sayfanın birinde görünüyor. Hatta daha önceki serisi Sekimatsu Leader den Takeshi'den Takeshi de görünüyor. Aynı evren diyebiliriz, one shot'unda elemanın biri kedibalığı balinası yiyordu.İlk bölümüne ve son bölümüne göz attım ayn evren. Bir bölümün sonunda Zebra gözüküyor hatta yanlış görmediysem. Telden baktım hızlıca. Gereksiz iş yapmış
Konserve kutusunu açtıkları bölüm müydü bu ?Bu şeytan tasarımları 10/10
![]()
Dev soğan ile dövüştükleri bölüm.Konserve kutusunu açtıkları bölüm müydü bu ?