Uyduruk olması iyi bir şey, mangaka güzel uydurmuş ki yıllık satışları 3 milyon civarında.Toriko"yu bir kac sene once turkce gunceline kadar okumustum. Sonra asiri uyduruk geldi ve biraktim. Okunmuyor arkadas seri okunmuyor, ne kadar ugrassam da olmuyor. Sanki sayisal ifadelerden olusmus sacma sapan geek oyunlari oynuyor gibi hissediyorum seriyi okurken. Ne yan karakterler ne de Toriko iyi islenmiyor. Karakterin biri cikiyor,§usu su kadar guclu busu su kadar guclu denip gecistiriveriliyor. E ben ne okuyacagim boyle bir seriyi.
Okuyanlarin bir numarali serisi demissin savci bey de, bu cileyi o kadar sayi okuyup her hafta ben de takip etsem, zamanimi bosa harcadigimi hissetmemek icin ben bile kasarim pohpohlamaya. Kimse salak gibi hissetmek istemez.
@Acacia, sevmemek ile beğenmemek arasındaki tek fark sevmenin beğenmekten sonraki aşaması olduğu gibi, beğenmemenin sonraki aşamasının sevmemek olması, tabi buna fark diyebilirsek, aynı duygunun alt-üst seviyeleri.Ayrıca karşılaştırdığın Vagabond ile farklı bir kulvardalar.Kingdom okumadım, bilgim yok.Salt aksiyon serisinden yoğun dram beklemen seriyi okumanla çelişiyor, okumuş olmak için okuyorum de, olsun bitsin.Kimseyi yormaya gerek yok.Ben Bleach okumuyorum, o konuda tek mesajımı bulamazsınız, belki çok uzun zaman öncesine ait 2-3 tane çıkar, Naruto ve FT için de aynısı geçerli.OP sitesinde OP yazarına laf söylediğim için ban yediğimi tahmin ediyorum(kesin bilgim yok çünkü) onunla kıyaslama veya ufak da olsa karşılaştırma gafletine düşmeyeceğim.
Diğer serilerin kötülenmesi ve onu okuyanların bir nevi salak yerine konması gibi bir durum var sitede, zamanında FT konusunda yaşandı şimdi de Toriko'da yaşanmaya başladı.
Düzenleme:4-5 sayfa mesaj olduğunu görünce güzel tartışmalar dönmüş diye sevinirken karşıma böyle bir durumun çıkmasıyla canım fena sıkıldı.
3, 2 ve 1. Bölgelerde Anne Yılan, Imparator Karga ve Savaş Kurdu'nu göreceğiz gibi.Toriko fan kitabından anladığım kadarıyla 4.Bölgede Derous hüküm sürüyor.Mavi iblis tamamen ortaya çıktığında Toriko'nun geçmişine gitmesini bekliyorum.Hep kafamı kurcalardı mavi saçlı adamın kaşları niye siyah diye.
Teppei'n yüzündeki yara izi de muhtemelen doğuştan gurme hücreleri olduğu için, Jirou'nun torununa kim nasıl iz bırakacak yoksa.Ayrıca 4 kollu saiseiya da "Yara izin büyümüş sanki" gibisinden konuşmuştu.Joa'nın gurme hücrelerinde yara açması ile örtüşebilir.