Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Toriko (Manga)

Yeri gelmişken güzel bir noktaya değinmek istiyorum.

Akademide (özellikle Türk akademisinde) yazıp çizilen makale, tez vesair akademik metinlerde etkileyici ve vurucu olma yanılgısı vardır. Dünyaca kabul görmüş akademik çalışmaların çoğu etkileyici, vurucu falan değil bildiğin sıkıcıdır. Basitçe "şuna göre şunu yaptık şu çıktı." şeklindedir. Makbul olan da budur zaten.

Yani herhangi bir konuda fikir beyan ederken çok zorlamaya gerek yok arkadaşlar. İnsanın elinde bildiklerinden başka bir şey yoktur. Ne biliyorsak onu yazsak yeter

BENCE.

Sorun şu ki yorumlayan o değil

Benim başka forumdaki mesajımı hacılamış. Kendi fikrini yazamayacak kadar mı zayıfsın @King ?? Abi bir seriye dair kendi fikrini beyan ederken bari insan gerçekten "kendinin olan" bir şey yazar.
İnternette Toriko ile ilgili insanların yorumlarını okurken denk gelmiştim buna ve baya hoşuma gitti benim düşüncelerimle de uyuşuyordu. Bu forumda olduğunu bilsem alıntılardım, kusura bakma. Kendi fikirlerimi de yazdım zaten bu konuya ayrıca.

Bu forumda olduğunu bilsem alıntılardım,
Olmasam, kendi fikirlerin gibi övgüleri almaya devam ederdin yani ? Özür kabahatten büyük.

İnternette Toriko ile ilgili insanların yorumlarını okurken denk gelmiştim
Hadi yorumu kopyaladın olduğu gibi bari takdirleri toplarken "şurada okumuştum bunları, çok uyuşuyor benim bakış açışımla" deyip bir adres gösterir insan.

Kendi fikirlerimi de yazdım zaten bu konuya ayrıca.
Mesajın %3'ü falan olan kısmı mı diyorsun ? Allah razı olsun kendine ait bir şeyler yazdığını belirttiğin için.

Valla baktım dostum. Çünkü yıllardır, internet ortamında blog yazarlığı, forum yorumculuğu yapıyorum o yüzden bu benim gibi birinin gözünde çok büyük bir suç kardeşim.

Bir de hemen özür dilemek yerine, şakaya, geyiğe vurman ayrıca talihsizce idi. Hemen şu mesajı atsan belki "kusura bakmazdık".

Umarım bu sana bir ders teşkil eder, genç arkadaşım.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık