tipler çok iyi ya adam bu işi biliyor. haberi gelmişti epey önceden de iste one shot olmasi can sıkıyor, comedi gag çizeceksen bari onu uzun çiz yav, 5 tane one shot çizdi Torikodan sonra.
Seninki Half - Time diye manga yapmıştı onun renkli kapağıymış. Aynı zamanda Old Man 100% isimli bir manga ile GJ'ta sahne almış. Çizimler kendini belli ediyor.
Niye böyle çiziyor sence?tipler çok iyi ya adam bu işi biliyor. haberi gelmişti epey önceden de iste one shot olmasi can sıkıyor, comedi gag çizeceksen bari onu uzun çiz yav, 5 tane one shot çizdi Torikodan sonra.
Bence gayet komik yav, beğenmedin mi yoksa?Niye böyle çiziyor sence?
Farklı işte. Fakat böyle çizmesinin nedeni var mı merak ettim.Bence gayet komik yav, beğenmedin mi yoksa?
Aynı ustanın tedrisatından geçiyoruz@Reiper'ın iyice gözümüze sokmasıyla başladım, melk bıçağı bölümlerine kadar (115)geldim. İyi gidiyor şimdilik. Sen nerelerdesin @Çörekçioğlu Luffy ?
Toriko bir hayat felsefesidir, yaşamak için mi yemek yoksa yemek için mi yaşamak sorusuna verilen cevaptır, bazen doğayı korumak bazen paylaşmak bazen nefsine yenilip gözün hiçbir şeyi görmemesidir, Toriko hayattan bir kesittir, emektir Toriko.Ben bi ara okumaya başladım 2 haftada bitirdim.Pişman değilim