Şüphesiz küçümsenecek bir şey değil. Fairy Tail sever bir üye olarak iyi geceler sizlere, beni memelerle yalnız bırakın!Memenin gücü işte
Şüphesiz küçümsenecek bir şey değil. Fairy Tail sever bir üye olarak iyi geceler sizlere, beni memelerle yalnız bırakın!Memenin gücü işte
Başka tarz serilere yönelmeni tavsiye ederim.Şüphesiz küçümsenecek bir şey değil. Fairy Tail sever bir üye olarak iyi geceler sizlere, beni memelerle yalnız bırakın!
O halde bile gayet iyiydi seri. Her persembeyi iple çekiyorduk, bir sonraki bölüm kesinlikle öngörülemezdi ve aşırı dolu geliyordu. Peşpeşe en güçlülerin kapışmalarını seyrediyorduk. OPta boyle bir şeyi hayal edin bakalım ne oluyor, bir bölüm Mihawk Şhiryuyla kapışsın diğer bölüm Kaido BByi dövsün sonraki bölüm, Shanks LinLinin ekmeğini ellesin aralarında savaş çıksın, bu senaryo OPta 300 bölüme yayılır ve kimsede en ufak bir heyecan yaratmaz ama peşpeşe olunca adrenalin tavan yapar. Toriko böyle bir seriydi ve zirvede bitirdi bence mangaka.Özellikle Toriko'nun Teppei'nin yanındakileri teklemesi beni baya heyecanlandırmıştı. Seri aceleye gelmeyip biraz yedire yedire geliştirseydi başlıca serilerimden biri olurdu ama hızlı bitti.
İşleyişinde sıkıntı yok da işleyiş hızında sıkıntı var 300 bölümlük konuyu 50 bölüme sığdırdı.Jirou gibi bir adam 2 3 bölüme güme gitti.Üstelik hikayesini bile tam okuyamadık bu adamın.Acacia nasıl bu hale geldi,Ichiryu ile Don arasındaki muhabbet,Midora ve neredeyse hiç görmediğimiz şeytani vs. diye uzar gider bu iş.Elinden geldiğince eksik bırakmamaya çalıştı ama yine de çok eksik yer kaldı benim nazarımda.Toriko evrenine, mangakanin işleyişine çamur atmayın. Sevmiyorsaniz sevmediginiz nefret ettiginiz seyleri söyleyin sadece.
bitirileceğini cok önceden biliyordu mangaka ve guc artisi bir anda boyle oldu. Ve sonu cok guzel bağladı.
Naruto ornek veriyorum benim icin cok kötü bitti.
Ama toriko halen merak uyandırıyor. Devam edecegim dese cok sevinirim.
Ama bleach ya da naruto için aynısı mi unuturum bile.
Örnek verecek olursam
Naruto terkedilen sevgili
Toriko terkeden sevgili