3 zirveden biri gibi gözüküyor şu anlık.Güç seviyesi anlaşılamadı hala. O sadece duygusal bir adamdı. O ve diğerleridir seri.
3 zirveden biri gibi gözüküyor şu anlık.Güç seviyesi anlaşılamadı hala. O sadece duygusal bir adamdı. O ve diğerleridir seri.
Sadece güç olarak bakma karakteri diyorum fena...3 zirveden biri gibi gözüküyor şu anlık.
Daha pek bir şeyini görmedik o konuda.Hatta Jun bile kötü olmayabilir ileride göreceğimiz olaylara göre.Sadece güç olarak bakma karakteri diyorum fena...
Dedim Jun kim? Starjun diyorsun sanırım. İchiryuu güçlensinler diye görev veriyor. Yiyecek adabında Toriko'nun bitmeyen yürüyüşü çok iyi...Daha pek bir şeyini görmedik o konuda.Hatta Jun bile kötü olmayabilir ileride göreceğimiz olaylara göre.
Bishokukainin liderinin adı Jun değilmiydi yav.Öyle bir şeydi.Starjundan bahsetmiyorum yani.Dedim Jun kim? Starjun diyorsun sanırım. İchiryuu güçlensinler diye görev veriyor. Yiyecek adabında Toriko'nun bitmeyen yürüyüşü çok iyi...
Bishokukai patronu Midora, Toriko'yu mal ettiği yer neresi? Bataklık mı? Orası ise lavuk dediğin kişi Starjun oluyor. Komatsu'nun dövüş gücü yok ki onunla dönüşüp yensin...Bishokukainin liderinin adı Jun değilmiydi yav.Öyle bir şeydi.Starjundan bahsetmiyorum yani.
Bakmadim daha o bolumlere.Bir tane lavuk torikoya vurmadan mal etti komatsuyuda yendi tekte.Ondan sonrasina bakmadim daha.
Midoraydı ismi doğru.İkinci kısım yemek adabı bölümleri ile ilgili idi.Yaşlı adamın yardımcısı yeni hatta.Bishokukai patronu Midora, Toriko'yu mal ettiği yer neresi? Bataklık mı? Orası ise lavuk dediğin kişi Starjun oluyor. Komatsu'nun dövüş gücü yok ki onunla dönüşüp yensin...
Shokurin tapınağını diyorsun. Hatırladım, Toriko gereksiz enerji harcadığı için yeniliyordu, o yüzden yiyecek adabında eğitim görecekler.Midoraydı ismi doğru.İkinci kısım yemek adabı bölümleri ile ilgili idi.Yaşlı adamın yardımcısı yeni hatta.