Adam soluksuz dövüş çizmiş aradığımız şey Beyaz çıkacak yalım.Ama hala neden midora şeytanı tam anlamıyla çıkarmıyor anlamadım.Hadi birleşme olmasın meteor dan fazlasını yapsın bari.Gavat acacia dünyayı yemese bari
Benim de dikkatimi çekti, vaktinde Neo'nun yediği nitrolar olabilir mi acaba? Hem o şişen zımbırtı Neo'nun ilk halindeki kabarcıklara benziyor.Midora'da iyi parçaladı dünyayı. Belki de asıl God Dünya'nın kendisidir. Patlıyor malum fakat pişiyor da olabilir. İchi reyiz neyi farketti acaba. Bir kaç bölüm önce ölen Nitrolardan (İsmini hatırlayamadım) birine benziyor hepsi.
Lazer yağmuru yaptı ya daha ne yapsın şeytan. Midora God ve Center yemedi henüz, o yüzden şeytanı çıkmadı.Adam soluksuz dövüş çizmiş aradığımız şey Beyaz çıkacak yalım.Ama hala neden midora şeytanı tam anlamıyla çıkarmıyor anlamadım.Hadi birleşme olmasın meteor dan fazlasını yapsın bari.Gavat acacia dünyayı yemese bari
Beyaz birşey demiyor sadece Midora beyazı ilk hissettiğinde ilk kez bir parça korkmuş ondan bahsediyor.Orada beyaz ne diyor, yoldayım tamda anlamadım. İngilizcemde o kadar sağlam olmayınca .
Gaymatsu'ya giydirmemişsin. Seni de kaybettik.Adam soluksuz dövüş çizmiş aradığımız şey Beyaz çıkacak yalım.Ama hala neden midora şeytanı tam anlamıyla çıkarmıyor anlamadım.Hadi birleşme olmasın meteor dan fazlasını yapsın bari.Gavat acacia dünyayı yemese bari
ortalıkta görünmüyor yoksa... Sende uzun zamandır yorum yapmıyorsun buraya.Hazır op sıradan olmuşken buralarda takılGaymatsu'ya giydirmemişsin. Seni de kaybettik.
İlgimi çekmiyor.ortalıkta görünmüyor yoksa... Sende uzun zamandır yorum yapmıyorsun buraya.Hazır op sıradan olmuşken buralarda takıl