Oh 30000 mangayı kaldığım yerden tr okumanın zamanı gelmiş.
DB Toriko yanında çok zayıf kalıyor abi ya. İzledin mi bilmiyorum, Dragon Ball Super de Goku'yu iğneyle zehirliyor elemanın biri, bizim avel anında pert oluyor. Şu ışıklı parıltılı fantastik ki dalgası dışında epey zayıf DB.torikoya iyiki yatırım yapmısım. şimdi önce one piece sonra hemen ve merakla toriko okuyorum
ve yorumumu yapayım. adam hepsinden fazla dbden etkilenmiş cıktı. güc levelleri uctu gidiyor. super saiyajin bekliyorum torikodan
DB'nin bütün amacı dövüş göstermek olmuştur güç dengesine ve hikayesine asla önem vermemiştir toriyama :/ popüler olmasa friza bile geri gelmeyecekti. Adam kendi ağzıyla dedi frizayı çizmeyi unuttum diye. Mesela Gohan üzerinden gitmedi çünkü Goku popüler olduğu için onu geri getirdi. Sonra millet Gohan yüzünden zırlayınca "aslında çalışsa Vegito'yu bile geçerdi" dedi. Hatta bir ara vegito diye bir karakter olduğunu dahi unuttuğunu söylemişti galiba.torikoya iyiki yatırım yapmısım. şimdi önce one piece sonra hemen ve merakla toriko okuyorum
ve yorumumu yapayım. adam hepsinden fazla dbden etkilenmiş cıktı. güc levelleri uctu gidiyor. super saiyajin bekliyorum torikodan
Benimde kafam karıştı. @Reiper sen açıklasana? Benim anladığım hamile olayı tam olarak doğru değil. Çünkü Joa Frohzenin kendisi olabilir. Yoksa Frohze ayrı olarak yeniden doğup Joa olurken dediği gibi çocukları toprakta büyüdü mü? Buraları tam anlayamadım.Baba nasıl Midora olsun Acacia demedi mi Frohze hamileydi diye baba Acacia