Aca ile kapışır kırmızı ama yenemez. Bu yüzden krallar onu kısıtlayacak, Toriko indirecek. Büyük ihtimal tam yenemez birkaç arc sonra o seviyeye gelecektir tahmini.Beyaz zaten ayrı bir şey. Bence Acacia'yı ve Kralları da aşan bir şey o.
Aca ile kapışır kırmızı ama yenemez. Bu yüzden krallar onu kısıtlayacak, Toriko indirecek. Büyük ihtimal tam yenemez birkaç arc sonra o seviyeye gelecektir tahmini.Beyaz zaten ayrı bir şey. Bence Acacia'yı ve Kralları da aşan bir şey o.
Hidra.O değil. Küçüktü. Suratı benziyor. Bulamadım şimdi.
O da benziyormuş ama onu kastetmiyordum. Neyse bölümler çıksa da okusak seriyi.:SHidra.
XerneasO da benziyormuş ama onu kastetmiyordum. Neyse bölümler çıksa da okusak seriyi.:S
Böyle pokemonlar mı varmış? Harbi buna da benziyor. Ama bunu kastetmiyordum. Daha çok direk suratını kastetmiştim. Hatta şimdi hatırladım ateş pokemonuydu.Xerneas
Oradan doğal olarak kaçmak istiyor O alandan etkilenmeyen biri olmadığı sürece oradan kaçmak tek seçenek. Yoksa zaten ne sonsuza kadar dayanabilir ne de oradan doğru rakibini yenebilir.@Riful
Yalnız Acacia anında çark etti fark ettiniz mi? Atom arka kanal açıp Moon'dan kaç deyince bir Tanrı olan ben mi kaçacam uleyn moduna girmişti, Sky Deer'in arka yolundan ise fellik fellik kaçmaya çalışıyor. O canavarların hepsini bu haliyle yenebilir mi? Neonun hücrelerinin bir kısmını kriptobiyoz ile mühürledi, diğer kısmını otofaji içim yakıyor ve geri kalan tüm gücünü arka kanal için kullanıyor. Karşısındaki hayvanlar ise arka kanaldan etkilenmiyorlar. Kendisi de diyor zaten bir an önce bir açık bulup kaçmam gerek diyor. Adamın stratejisi kaçmak yani şuan. Diģer hususta o hayvanları da Sky Deer ile bir düşünmek lazım. Sonuçta onun emriyle hareket ediyorlar. Aksi halde yine aynı şey olurdu zaten. Vakum aćmış Heracles nasıl Torikoya tekme atıp öldürmek istediyse Geyik Kral da yanına gelip öldürürdü Acaciayı, aynı şey yani ya hayvan yollamış ya da kendi vurmuş fark etmiyor.