kör topal
Ne alaka . Neyse hocam town of salem oynuyor musun? Oynuyorsan bikaç ranked atalım mı?Attığım sayfalarda görünen balina Moonun gerçek formuymuş. Acacianin kurumuş suratı için de Sky Deer yapmış diyorlar.
Ne alaka . Neyse hocam town of salem oynuyor musun? Oynuyorsan bikaç ranked atalım mı?Attığım sayfalarda görünen balina Moonun gerçek formuymuş. Acacianin kurumuş suratı için de Sky Deer yapmış diyorlar.
Tekrar bak resimlere anlarsın demek istediğimi. o dediģini oynamıyorum ben hacı tek oyunum Team Fortress 2 benim. Onu bile ara sıra oynarım pek vakit olmuyor oyuna.Ne alaka . Neyse hocam town of salem oynuyor musun? Oynuyorsan bikaç ranked atalım mı?
TF iyi para kasmıştım onda he ne takaslar yaptım onda . Ama nedense girmedim bikaç ay eşyalarım silindi . Death Run'daki buguda biz bulmuştuk 2 yıl felan önce o yüzden oynanmıyor .Tekrar bak resimlere anlarsın demek istediğimi. o dediģini oynamıyorum ben hacı tek oyunum Team Fortress 2 benim. Onu bile ara sıra oynarım pek vakit olmuyor oyuna.