Yok yani şimdi okudum bölümleri. Frohze'nin içinde ki bir şey değil miydi zaten Joa? Yani ondan olduğunu bilmesi gerekirdi gibi geliyor bana?
Yok yani şimdi okudum bölümleri. Frohze'nin içinde ki bir şey değil miydi zaten Joa? Yani ondan olduğunu bilmesi gerekirdi gibi geliyor bana?
Ölmeden önce bir şekilde hayatta kalacakları durumda bıraktı. Ki bu da arka yollarla mümkün görünüyor, @Reiper in de dediği gibi.Frohze'nin içinde ki bir şey değil miydi zaten Joa? Yani ondan olduğunu bilmesi gerekirdi gibi geliyor bana?
Abi ben ilk başta Akacia ve Froze'nin sanıyordum bir ara öyle bir his aldım [ hani şu mezar olayı felan şimdi gidip araştırasım gelmiyor ]@Tian
Guinness vs Neo/Acacia
@Alpamis
Toriko ve Star muhtemelen arka yolda büyüdüler. Arka yoldaki zaman kavramı da dünyaya göre daha yavaştı, böylelikle 500 yıl önce arka yola bırakıldıkları halde ancak günümüzde doģabildiler. Muhtemelen bunları Frohze planlamıştır. Zira Acacianın içindeki şeytandan yani Neodan korkuyordu Frohze ve bu yüzden yeniden dirilmeyi reddetti. Buna mukabil dünyanın kurtuluşu için çocuklarına özel bir boyut açtı ve onları arka yola bıraktı. Yolun aćılma süresini de bir sonraki eklips olarak belirledi. Ki o eklipsin son olacağını ve Neonun o zaman doğacağını da biliyordu. Bence böyle aćıklayacak mangaka.
Bu teori tutar, ya da Midora büyüyünce Frohze'ye... Neyse çirkinleşmeyim.@Tian
Guinness vs Neo/Acacia
@Alpamis
Toriko ve Star muhtemelen arka yolda büyüdüler. Arka yoldaki zaman kavramı da dünyaya göre daha yavaştı, böylelikle 500 yıl önce arka yola bırakıldıkları halde ancak günümüzde doģabildiler. Muhtemelen bunları Frohze planlamıştır. Zira Acacianın içindeki şeytandan yani Neodan korkuyordu Frohze ve bu yüzden yeniden dirilmeyi reddetti. Buna mukabil dünyanın kurtuluşu için çocuklarına özel bir boyut açtı ve onları arka yola bıraktı. Yolun aćılma süresini de bir sonraki eklips olarak belirledi. Ki o eklipsin son olacağını ve Neonun o zaman doğacağını da biliyordu. Bence böyle aćıklayacak mangaka.
Görende Tecavüz ettirdik sanacak işte@T1T4N oha çüş... N'aptın ya. Böyle bir şey çıkmaz abi. Yok yok çıkmaz.
Bir ara milf demiştim de senin ki çok daha beteriymiş.
Böyle bir şey olacağa benziyor. Ama sadece sıkıntı olan Frohze bunları yapıyorken içinde ki Joa bunlardan nasıl haberdar olamadı? O yüzden zaten farklı düşünmeye başladım.@Tian
Guinness vs Neo/Acacia
@Alpamis
Anlamadım ama olabilir tabi.Görende Tecavüz ettirdik sanacak işte
Bak misal 10 kürü bölüm öne tutulma başaldığında Torkida bir İsa havası sezmiştim yazdım mı bilmiyorum. Hani Dünya Karardı tek ışık o felan olayı.
Eğer öyle yaparsa ilahi bir doğum babası Midora annesi GOD felan olayı [ Hz. Meryemin zıttı gibi yapabilir ] Beden olarakta ölü Froze olur belki
Frohzenin içinde Joa yok yahu, sen o kısmı yanlış anlamışsın. Joa farklı bir ruh. Frohze ölünce bedeni boşta kalıyor, center sayesinde Ruhlar Dünyasından Frohze çağrılıyor ama o gelmek istemeyince Ruhlar Dünyasından başka bir ruh olan Joa bedene yerleşiyor. Frohzenin yaşadıklarını bilmiyor yani Joa.Böyle bir şey olacağa benziyor. Ama sadece sıkıntı olan Frohze bunları yapıyorken içinde ki Joa bunlardan nasıl haberdar olamadı? O yüzden zaten farklı düşünmeye başladım.
Aynen ben çok yanlış gelmişim. Ben Gurme Hücresi tarzında bir şey sanıyordum olayı.:SFrohzenin içinde Joa yok yahu, sen o kısmı yanlış anlamışsın. Joa farklı bir ruh. Frohze ölünce bedeni boşta kalıyor, center sayesinde Ruhlar Dünyasından Frohze çağrılıyor ama o gelmek istemeyince Ruhlar Dünyasından başka bir ruh olan Joa bedene yerleşiyor. Frohzenin yaşadıklarını bilmiyor yani Joa.