Guiness nasıl silkeledi ama. Yerleri süpürdü neo ile.
8K'de korku, umutsuzluk, çaresizlik gibi duygular bulunmadığından yediği ayağı da tükürdü.
Ya arkadaş bir de bu Joa çok artist lan, hani başkasının bedeninde dirilip, o bedenin şansıyla havalara falan giriyor. O şansla başkalarına caka satıyor falan, okurken acayip irrite ediyor. Bir de saldırısı Derous'un lazerine etki etmediği diye şaşırıyor.
Yok yani ne olmasını bekliyorlar anlamıyorum, mn lerde öyle. Hem o kadar 8k nin gücüne atıfta bulunup sonrada saldırıları etki etmeyince şaşırmaları falan. Yazık lan.
Daha öncede dedim şimdi tekrar diyorum, kralların max halinin 6k + seviyelerinde olması namümkün. Bir de yakalanma seviyesiyle, güç seviyesi bir değil diye biliyorum? Yanlışsam düzeltin. God'un 10k seviyesinde olmasında elbetteki gücü önemli bir faktör ancak, bir kaç yüzyılda bir dirilmesi ve nerede dirileceğinin de belirsizliği bu yakalama seviyesini yükseltiyor haliyle. Yoksa yorumlarda da bahsedildiği üzere, 10k 6k yı hüpletir. Hüprtik niyetine hüpletir.
Toriko ve Star'ın yaş mevzusunu Star hatırlarken, Toriko'nun oralı bile olmaması çok enteresan.