Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Toriko (Manga)

Bambina o kıyafet içinde 6k zaten ilk gösterildiği.Ama çıkarınca en küçük canlılar bile korkuya kapılıyordu.Seviye bu derece artıyor.Bence ilk görünen hallerinde ki yakalama seviyesidir.Yoksa 4-5k lık canlılar var toplansa kralları devirirler.Bunların yetenekleri falan var her türlü bu seviyeleri geçer krallar.Ama acacia bunlar kadar da güçlü bu da gerçek.Neo zaten evreni yemiş,acacia desen insan hali zirveydi.Basit harcamaz harcayamaz.Toriko ve starjun kaldı geriye.Onlar kapışamaz.Mavi güçlü ama yetmez.Kırmızı desen yemek diye kıvranıyor ki tam salsa bile bir yere kadar.Ha beyaz uyanır ayrı derim o da zor dendi.Bakalım çıksın bölüm görürüz ne çizmiş.

kör topal

Hacı ben sen kadar manga takip eden adam değilim ama bildiğim bişi varsa bu baş karakterler hep kendin güçlü adamları savaşta aşarak yendi.
Bunu söyleyeceğimi hiç tahmin etmezdim ama Toriko diğer OP serileri gibi değil ki ana karakter iman gücüyle herkesi aşsın :D. Adam kaç kere öldü :D. Bence de daha çok yolu var.

Spoiler'dan anladığım tek şey 8 kral yalan oldu. Koskoca kurt kralı harcadılar. Ötekiler ne yapıyor anlaşılmıyor ama üzüldüm bu meseleye. Gerçi arka planı belli değil. En azından teselli olarak Teppei'yi tekrardan göreceğiz.
Bir şey olmaz Guinness e. Daha önce de Torikodan yumruk yedi, Jirou dişini söktü bir şey olmadı. Rejenerasyonla çıkartır bacağını bir Godı koklamasına bakar. :D

Eğer durum buysa zaten Acacia>>>öğrenciler>>>8 kral demektir. Üstelik kralların hepsi orada. Moon bile gelmiş. Krallara yazık oldu. Aksak kurt kral artık. Harcanmazlar demiştim ama yazık edecek gibi spoiler'a göre.
Öğrencilerin hiçbirisi bir kral etmez bence. En güćlüleri Jirouydu o da etmez. En fazla denk olur. :D Acacia ise bambaşka mevzu, eğer gerçekten bu kadar güçlüyse Acacia Neo kombosu 8 kral birleşse de alamayacak demektir. Çünkü Toriko serisinde sayının bir önemi yok. 1.000 tane level 10 toplansa bir tane level 100 ü yenemez. :D

Bir şey olmaz Guinness e. Daha önce de Torikodan yumruk yedi, Jirou dişini söktü bir şey olmadı. Rejenerasyonla çıkartır bacağını bir Godı koklamasına bakar. :D

Öğrencilerin hiçbirisi bir kral etmez bence. En güćlüleri Jirouydu o da etmez. En fazla denk olur. :D Acacia ise bambaşka mevzu, eğer gerçekten bu kadar güçlüyse Acacia Neo kombosu 8 kral birleşse de alamayacak demektir. Çünkü Toriko serisinde sayının bir önemi yok. 1.000 tane level 10 toplansa bir tane level 100 ü yenemez. :D
Jiro tek başına daldı Acacia'ya. Öğrencisi olmasa, Acacia bilmese gücünü o kadar kolay gitmezdi. Şimdi 8 kral birden Acacia'ya kaybederse karşı koyamadan öğrenciler 8 kralları geçmiş olur.

Ama tabi Acacia çok uç bir güce sahip olmalı. O yüzden dediğin gibi sayı fark etmiyor. Ha sekizi ha biri. Hepsini aynı şekil yer gibi. O yüzden hala 8 kralın en tepede olması olası. Sonuçta besin piramidinin tepesinde bunlar var:D

Kurt kralda yenilenme varsa iyi, aksak kalmaz:D

Jiro tek başına daldı Acacia'ya. Öğrencisi olmasa, Acacia bilmese gücünü o kadar kolay gitmezdi. Şimdi 8 kral birden Acacia'ya kaybederse karşı koyamadan öğrenciler 8 kralları geçmiş olur.

Ama tabi Acacia çok uç bir güce sahip olmalı. O yüzden dediğin gibi sayı fark etmiyor. Ha sekizi ha biri. Hepsini aynı şekil yer gibi. O yüzden hala 8 kralın en tepede olması olası. Sonuçta besin piramidinin tepesinde bunlar var:D

Taa 3-5 bölüm önce demiştim Kurt kral uluduğunda bunlar bir araya gelip Woltran yapacaklar diye ister misin tutsun [ Kurbağa yaptıydı :D ]

Ne kadar özenti var konuda.:S
@Reiper

8Kral'ı aynı anda yenilmesinden bahsediyorsun. Çok değişti fikirlerin.
İhtimal diyorum, Acacia Neo Krallardan güçlüyse hepsi saldırsa da kar etmez diyorum. Yoksa hala 8 Kral zirve benim için. :D

Jirou vs Acacia bence de çetin geçerdi ama göstermedi işte mangaka. Sıra Acaciadayken o tek attı sıra Jirouya gecince o tek atti. 1 vs 1 olsa görürdük nasıl olacaģını. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık