fus
Ichiryu Toriko'yu ilk gördüğünde içinde birden fazla canavar olduğunu söylüyor.
http://www.mangapanda.com/toriko/269/9 ikinci karede
İchiryunun ölümü, Torikonun yenilmesi. Bu gibi sonuçlardan sonra 2. canavar düşüncesi oluşmuş görünüyor, çünkü 2. canavar olayını savaştan önce hiç bir sayıda görmedik, işareti bile yoktu varsa da hatırlamıyorum. Savaştan sonra nitrolar ve 8 kral hakkında daha fazla bilgi verilince 4 kralın yetersiz olduğu görüldü. Bunun üzerine Toriko'ya bu özel güç verilmiştir muhtemelen, yoksa içinde uzun süre önce beliren canavarı tam kapasite zorlamadan yenisini çıkartmak bana mantıklı gelmiyor. Ki içindeki canavara ben yetersizim dedirterek 2. sini sahneye sürmesi de ayrı bir trajedi olmuş.Ichiryu Toriko'yu ilk gördüğünde içinde birden fazla canavar olduğunu söylüyor.
A monster diyor, ikinci şeytana ilişkin bir ifade yok.Ichiryu Toriko'yu ilk gördüğünde içinde birden fazla canavar olduğunu söylüyor.
Sonradan kurgu olayı B. Koka'dır Adil. Hakiye ilişkin her şey açıklandıktan sonra B. Koka çıkınca sonradan kurgulanmış denir. Ama Toriko evreninde Gurme Hücreleri başlı başına bir gizem, o yüzden sonradan kurgu yerine bilinmeyen bir şeyin açıklanması var demek daha doğru olur. Misal daha doğuştan gurme hücresine sahip olma durumu açıklanmadı, bunu da öyle düşün. Eskiden 2. şeytana ilişkin bir ibare geçmedi ama her şeyi sırayla açıklıyor zaten mangaka.İchiryunun ölümü, Torikonun yenilmesi. Bu gibi sonuçlardan sonra 2. canavar düşüncesi oluşmuş görünüyor, çünkü 2. canavar olayını savaştan önce hiç bir sayıda görmedik, işareti bile yoktu varsa da hatırlamıyorum. Savaştan sonra nitrolar ve 8 kral hakkında daha fazla bilgi verilince 4 kralın yetersiz olduğu görüldü. Bunun üzerine Toriko'ya bu özel güç verilmiştir muhtemelen, yoksa içinde uzun süre önce beliren canavarı tam kapasite zorlamadan yenisini çıkartmak bana mantıklı gelmiyor. Ki içindeki canavara ben yetersizim dedirterek 2. sini sahneye sürmesi de ayrı bir trajedi olmuş.
Şu da var tabi; böyle bir ihtimal her zaman vardı, 2. canavar çıkabilir denirse de çok bir şey demem. Sonuçta bu da ayrı bir düşünce ancak ben 2. canavarın sonradan oluşturulduğunu düşünüyorum.
Lan sen de şu seride fail olunca hiç laf ettirmiyorsun ha Mangayı okumuyorum ama adam normal normal yazmış işte fikrini, fırst Bulunca Op'ye çakma isteğin nereden geliyor la?Sonradan kurgu olayı B. Koka'dır Adil. Hakiye ilişkin her şey açıklandıktan sonra B. Koka çıkınca sonradan kurgulanmış denir. Ama Toriko evreninde Gurme Hücreleri başlı başına bir gizem, o yüzden sonradan kurgu yerine bilinmeyen bir şeyin açıklanması var demek daha doğru olur. Misal daha doğuştan gurme hücresine sahip olma durumu açıklanmadı, bunu da öyle düşün. Eskiden 2. şeytana ilişkin bir ibare geçmedi ama her şeyi sırayla açıklıyor zaten mangaka.
"...her an üstümüze bir canavar atlayacakmış gibi duruyor değil mi...?A monster diyor, ikinci şeytana ilişkin bir ifade yok.
@Dattebayo
Herackles Toriko'ya tek attı, çünkü Toriko'nun şu anki seviyesinin Herackles karşısında bir değeri yoktu. Şimdi ise bambaşka bir şey oluyor. Toriko'nun şeytanı daha da derinlerdeki şeytana gidip, olaya bir el at, yoksa asıl beden ölecek diyor. Mangakanın burada anlatmak istediğini şöyle anladım ben; Mavi Şeytan, Toriko'ya yediği/ yiyeceği menüler karşısında hizmet ediyor ve ona gücünü sunuyor. Kırmızı Şeytan ise Toriko'nun asla erişemediği bir Şeytan ve hücrelerinin esas potansiyelini ihtiva ediyor. E Toriko da potansiyel icabı 8 Kralı geçeceği için Kırmızı Şeytan'ın Heracles'i durdurmasını istemiş mangaka. Herackles'i burada tutamazlarsa Air'i de yakalayamazlar hem.
Koka örneği varolanı belli etmek için getirilen bir özellik olabilir ancak Toriko'da ikinci canavar olayı ise yeni bir bilgi ve senaryoya sil baştan ekleme şeklinde gerçekleşmiş. İkisi farklı şeyler. İstediği randımanı elde edemeyince ana karaktere farklı şekilde power up vererek, serinin ömrünü uzatmaya çalışan mangakalar gibi, Toriko'nun mangakası da benzer şekilde hareket etmiş görünüyor maalesef.Sonradan kurgu olayı B. Koka'dır Adil. Hakiye ilişkin her şey açıklandıktan sonra B. Koka çıkınca sonradan kurgulanmış denir. Ama Toriko evreninde Gurme Hücreleri başlı başına bir gizem, o yüzden sonradan kurgu yerine bilinmeyen bir şeyin açıklanması var demek daha doğru olur. Misal daha doğuştan gurme hücresine sahip olma durumu açıklanmadı, bunu da öyle düşün. Eskiden 2. şeytana ilişkin bir ibare geçmedi ama her şeyi sırayla açıklıyor zaten mangaka.