Vallahi ben de çok merak ediyorum. Teke tekte Neo'nun dahi şansı yok bence. Mavi Nitrolar'ın asıl amacı, Neo'yu tamamen diriltip mühürlemek. ChiChi'nin bahsettiğine göre hepsi birden dalıp yenecekler ve sonra konserve kutusuna koyacaklar. Bu bölümde Mavi Nitrolar Jirou'yu tutamıyorlar ve dünyada 8 Kral dengi bir canlı var mıymış diye söyleniyorlar. Bana kalırsa hala sıralama şöyle:
8 Kral > İçiryu - Jirou > Midora > Neo > Don Slime > Acacia = 8 Mavi Nitro
Don Slime, Asarudy'nin hücrelerini kullandığı için zayıf kaldı. İçiryu'yu kullansa Neo'yu yenerdi muhtemelen. 8 Kral ise başka bir seviye. Yani Sky Deer vs Neo'yu gözümün önüne getirmem yetiyor bunun için. Sky Deer 10 saniyeliğine sinirlenir ve ortada Neo'dan eser kalmadığını görüp sakin sakin devam eder.
Evren yeme olayı eskidenmiş, onu sayma. Her Gurme Şeytanı bir dönem tamamen dışarı çıkıp yardırmış ama sonra ölünce 0'dan başlamış. Kendine konak bulmuş, konak güçlendikçe bu da güçlenmiş işte. Don Slime'de de aynı olay var. Dünyada tekrar dirilince böceklerle işe başlıyor mesela. En sonunda İçiryu'yu buluyor.
Renk mevzusu ise Jirou'da da farklı. Dark cell diyorlar onun için de.