O değilde Jirou gibi bir adamı NEO'ya yem yaparsa şu mangakaya söverim ha
O değilde Jirou gibi bir adamı NEO'ya yem yaparsa şu mangakaya söverim ha
Öyle bir şey yok Nitrolar 8 Kral kadar güçlü bir canlı bu dünyada var olabilir mi ? diyor. Bu adamların Mal olduğu başından belliydi zatenNitroların dediğine göre Dünya'da 8 kral kadar güçlü canlı yokmuş. Jirou'yu Guiness büyütüp, Nitro'larla beslemiş. Jirou normal insanmış, Nitrolarla beslendiği için böyle olmuş. Şimdi Nitro'lar kavanozu açacaklarmış. Mavi evrenden bir şey çıkabilir.
Konserve açacağını kullanmak için ortada bir konserve olması lazım.Öyle bir şey yok Nitrolar 8 Kral kadar güçlü bir canlı bu dünyada var olabilir mi ? diyor. Bu adamların Mal olduğu başından belliydi zaten
Jirou'da Guiness benim bubam diyor yumruğu koyuyor
Buda benim 3'lü Krallardan güçlü veya eşit olduğunu doğruluyor gibi Guiness Varis yetiştirmiş işte
Ek olarak Kavanoz yok Konserve açacağını kullan diyor. [ Neo yerine bunu mühürleyecekler anlaşılan ]
Toriko bu Kepçelerler adamı vallaKonserve açacağını kullanmak için ortada bir konserve olması lazım.
Abi diyorum işte Guiness varis yetiştirmiş potansieli görüp Kral felan tanımızSetsuno nine de boş değilmiş insan dünyasına yetecek bariyer yaptı.Jirou normal insan da şeytan davasını bir daha okumam lazım üstün körü baktım.Ama kurt kral'ın yetiştirme mevzusu ilginç oldu.Niye insan 2.bir kurt dururken.Hemde şeytansız.Reiz böyleyse içiryu harbi insan falan değil.Don ile birlikte kralla baş eder alır bile belkim.
Boşa Reiz demiyorumŞimdi Jirou Tarkan mı çıktı?