Aslında ortası varda reiper çok övünce diğerleri hater oldu.Ortası yok sanırım. Yeren, yerin dibine gömüyor seven de göklere çıkartıyor. Acayip seri vesselam.
korkuyor diye geçti mi bilmem ama güneşi hüpleten eleman varİchiryuu ne zaman diriliyor yahu gelsin de hepsini tokatlasın.Korktuğu birşeyler var dendi sanki.O adam bile korkuyorsa galaksi yiyen canavarlara hazır olmak lazım Neo falan hikaye.
O nerde geçti?İchiryuu ne zaman diriliyor yahu gelsin de hepsini tokatlasın.Korktuğu birşeyler var dendi sanki.O adam bile korkuyorsa galaksi yiyen canavarlara hazır olmak lazım Neo falan hikaye.
Dediğin gibi olacak sanırım. Evren geçişi olacak zaten büyük ihtimalle. Don öldü ha Yanımda Neo'yu da götürürüm diyordu. Kurtuldu herhalde lanet olası şekilsiz yaratık. God'u nasıl yakalayacaklar acaba ? Daha Krallarda var. En son kaybolmuştu hatta Kurt kral(İsmini hatırlayamadım .d). Bir kral tokatlamadan geçmesinler diğer evrene geçilecekseAbi adam NEW's boşta iken gidip Salyangozu koydu menüye
Ya Kırmızı evrende bir menü Mavi evrende bir menü şeklinde gidecek seri.
yada Mavi evrene 1 tane daha menü eksik şekilde gireceğiz. [ büyük ihtimal her evren için farklı menü ]
Benim moralimi bozan seri satmıyor diye erkenden bitirmezler umarım.
Don slime öldü ya artık peh adam Evreni yönetiyorum dedi [ tamam full güçte değildi ] ama bir Big Bang yapamadı şimdi Jiro ölecek bu mangakayı kötürüm ederler
Ruhunu arayıp bulamadıklarında söyleniyordu o tarz şeyler.Don arayıp bulamıyor nedense diğer tarafta bile yok adam buhar olmuş.O nerde geçti?