@Reiper
Midora'nın Toriko hakkında dediklerini atlamışım, yalnız Toriko hala kendine çok güveniyor insanlarında yanıltan bu. At kralla savaştıktan sonra bayağı güçlendi Kurt kraldan tek yememesi gerekir mantıken. Yoksa gelişim kaydetmemiş olur. Bi de 3 tane seytan konusu var, Midora ve Starjunda da çıkacak mı merak ediyorum. Onlarda doğuştan gurme hücresine sahipti çünki. Benim MN olayında ise ben açıkcası MN'ların bu kadar güçsüz olduğunu düşünmüyorum. Tamam Jiroy çok güçlü ama tek atması da mantıksız. MN ilk duyulduğu zaman desdur çekiyodu millet, elbet içlerinde sayko başa bela çıkacaktır. O çıkacak olan da benim adamım MN olacak gör bak
8 Kralın tek atma ölçeği çok geniş ve tek atmadan tek atmaya fark var.
Misal
Buna kim tek atma diyebilir ? %99'u boşa gitmiş.
Bir de şu var;
Heracles'in nefesi bir kıtayı delip diğerinden çıkıyor ve uzaya kadar gidiyor. O esnada Neoball molekülllerine ayrılmış. Esasen buna bile tek atma denemez, çoğu boşa gitmiş yine, olaya böyle bakmak lazım.
İlk sahnede Toriko için level 1.000 desek, Neoball için de level 8.000 desek, ikisi de aynı akıbete uğramış. Toriko şu an taş çatlasa level 7.000'dir ve muhakkak tek yer, kaçarı yok.
Toriko'nun gelişimini şöyle gözlemliyorum ben;
1-Komatsu tarafından hücreleri uyandırıldığında level 700 civarı. Keza GW'ye ilk girdiğinde fırlattığı çatal 250'lik ve 500'lük hayvanları tekleyecek şekilde gidiyor.
2- GW'deki 1,5 yılda Toriko level 1.000 civarında. GW'ye ikinci girişinde 500'lük Tounyuudou için kolunu bile kıpırdatmıyor, korkutarak öldürüyor hayvanı. Heracles ile de bu seviyede iken karşılaşıyor.
3- Air yedikten sonra level 2.000 civarına çıkıyor. Keza level 1.400'lük Enbu ustası maymunu bayağı bir hırpalıyor. Bu seviyedeyken Bambina ile karşılaşıyor.
4- Pair yedikten sonra level 3.000 civarına çıkıyor. Keza level 4.000'lik karada yürüyen köpekbalığı için Staryuna sen olmasan topuklardım diyor. O esnada Young Boss ile karşılaşıyor.
5- Young Boss tarafından hırpalanması ile potansiyelinin farkına varıyor ve onu kullanmaya başlıyor. Midora'nın onla kapışsam yaralanmadan kurtulamazdım dediği seviyeye ulaşıyor ve Guinness'e kafa tutuyor. Ama son bölüme göre dibindeki Neoball'u sezemiyor ve bayağı bir tısrmış gibi. Bu haliyle bence Toriko 7.000 civarında şu an.