Uyanış adlı 255. bölümden önce Toriko'nun ana karakter olup olmadığı hepten belli değil zaten.
Düşün bir seri okuyorsun 255 bölüm olmuş başrol belli değil.
Edit: Torpil falan yok ortada, her şey neden sonuç ilişkisi ile yürüyor bu seride.
Toriko kadar ölüp dirilmedi, yaralanmadı, ezilmedi hiçbir karakter. Toriko her ölüp dirildiğinde hücrelerini aktive edecek bir gelişme yaşadı.
- Starjun boynunu kırdı Toriko'nun, Coconun kehanetine göre gerçekten ölmüştü. O sırada Kırmızı Oni Torikonun ölmesine izin vermedi, Gurme Hücreleri ölüme tepki gösterdi ve otofaji ile level atladı adam.
- Tommyrod Torikonun kolunu kopardı, kolu çıkarmak için canlandırıcı tohum kullandılar ve hücreleri tekrar aktifleşti
- Starjun delik deşik etti Torikoyu kolunu bacağını kopardı, böbreğini bağırsaklarını eline verdi. O sırada Komatsu Karanlık Mutfak Sanatı uygulayarak Torikonun bütün hücrelerini aktif etti.
- Heracles Torikoya yarım attı, üfürüğünün %90ı boşa gitti. İyileştiren Su sayesinde Toriko Mavi Oniyi açtı, Hücreleri tekrar aktifleşti.
Şimdi Staryunu görünce diyor Toriko 2 yıl önce beni öyle bir dövdün ki 10.000 tane maç kazandım hala unutamadım ama şimdi kapışırsak aklını alırım diyor, boşuna değil yani. Havadan değil.