Ne zamandır uyuduğu belli değil, 1.000.000 yıl da olabilir. Kriptobiyoz ile o saldırıyı atlatmak farklı şeyler. Ama ben de atlatmış olabileceğini düşünüyorum o saldırıyı. Aynı şunun gibi;ilk sayfaları bir daha okudum da Bence kaka halen yaşıyordur.
Mağlum bu canlı en azından 1.000 küsür yıldır uyuyordu yani o tarz bir şekilde kurtulmuş olabilir.
Ancak HorseKingin attığı hava saldırısı ile kıyaslarsak Bir daha göreceğimizi sanmıyorum
Benim de demek istediğim bu. Adam o kadar güçlü ki serideki en güçlü ikinci kişi ona karşı konserve kapağından daha büyük bir tehlike oluşturmuyor. Bu şahsiyet kendi çalıp kendi oynayan biri. Bu tanımın barındırdığı içerik tartışılmaya müsait ama kişisel kanaatim böcekleri ezmekten hoşlanan biri ne kadar sayko ise Alucard da o kadar saykodur.:/kenpachiyi severim ama saykoluk yenilmeyen güçlü adamlara yakışıyor (alucard ve bambina gibi )
Konuşulanlar sana bir şey hatırlatıyor mu?+1... Katılıyorum. Sayko dediğin adamın fiske yememesi, yese bile kalkıp gülmesi, acımadı ki , demesi gerekir. Kenpachi ise Bleach evreninde maymun edilmiş bir karakter maalesef. Gelenden gidenden tokat yiyor, üstelik mangaka çoğu sefer karizması çizilmesin diye bossların karşısına çıkarmıyor onu, ona rağmen ezildikçe eziliyor
Aklımda o, gelecek hafta işi bırakacağım muhtemelen, askere gitmeden açarız, raad ol.Benim de demek istediğim bu. Adam o kadar güçlü ki serideki en güçlü ikinci kişi ona karşı konserve kapağından daha büyük bir tehlike oluşturmuyor. Bu şahsiyet kendi çalıp kendi oynayan biri. Bu tanımın barındırdığı içerik tartışılmaya müsait ama kişisel kanaatim böcekleri ezmekten hoşlanan biri ne kadar sayko ise Alucard da o kadar saykodur.:/
Ama bu, karekterin çok başarılı yaratılmış ve sempatik olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Bambina konusunda sana katılıyorum, bu bölümdeki davranışları bile tartışmaya mahal bırakmıyor.
Konuşulanlar sana bir şey hatırlatıyor mu?