Dünyadan yörüngeye zıplayıp havasız ortamda kestiren maymunBu konuda okumuştum, belki yanlıştır aklımda öyle kalmış.
Dünyadan yörüngeye zıplayıp havasız ortamda kestiren maymunBu konuda okumuştum, belki yanlıştır aklımda öyle kalmış.
O bahsedilen yılanın dünyanın etrafını saracak boyutta olduğu rivayet ediliyor mangada. Toriko dünyası da bizim dünyamızdan 100 kat daha büyük bir gezegen var sen hesaplaKıtaların etrafını saran yılan, aydan dünyaya zıplayan goril felan epey fantastik.
Sırf şu konuştuğunuz konular bile kıl olduğum Toriko'ya tekrardan başlama hevesi oluşturdu bende. Toriko'da baya fantastik karakter varmış anlaşılan.O bahsedilen yılanın dünyanın etrafını saracak boyutta olduğu rivayet ediliyor mangada. Toriko dünyası da bizim dünyamızdan 100 kat daha büyük bir gezegen var sen hesapla
Okumadığın şeye nasıl kıl oldun usta?Sırf şu konuştuğunuz konular bile kıl olduğum Toriko'ya tekrardan başlama hevesi oluşturdu bende. Toriko'da baya fantastik karakter varmış anlaşılan.
Hiç sorma dostum,oldu bir şekilde.Okumadığın şeye nasıl kıl oldun usta?
Aynen,benim de ilgimi çekti. :/Benden çok bu seriden nefret eden yoktur herhalde ama şu fantastik olaylar ilgimi çekti, sırf onun için başladım.
Benden çok bu seriden nefret eden yoktur herhalde ama şu fantastik olaylar ilgimi çekti, sırf onun için başladım.Sırf şu konuştuğunuz konular bile kıl olduğum Toriko'ya tekrardan başlama hevesi oluşturdu bende. Toriko'da baya fantastik karakter varmış anlaşılan.
Tekrardan başlayacağım demiş sanırım birazını okuyup bırakmış.:/Okumadığın şeye nasıl kıl oldun usta?
Toriko dünyası bizim dünyadan; izdüşüm yüzey alanı olarak 30, hacim olarak 165 kat daha büyük.Kıyaslamalarına bir kıstas getir artıkO bahsedilen yılanın dünyanın etrafını saracak boyutta olduğu rivayet ediliyor mangada. Toriko dünyası da bizim dünyamızdan 100 kat daha büyük bir gezegen var sen hesapla
İşlerini severek ve en iyi şekilde yapmaya çalışan insanlara karşı sempatim varTekrardan başlayacağım demiş sanırım birazını okuyup bırakmış.:/
Neyse sen neyini seviyorsun Gomatsu'nun?
Tamam o aygırların yanında normal insan da olsun da bu adam insan değil yahu adamı delirtiyor.