İki haftadır ne zaman görsem bir gülme geliyor bunun mangakası da az değil
İki haftadır ne zaman görsem bir gülme geliyor bunun mangakası da az değil
Tam tersi için sormuştum kafa gidik biraz da.Mantıklı olanda bu değilmi ?
Tersi içinde pekala olabilir çünkü seviyelendirmede sadece güç baz alınmıyor
Guinness 6.090 zaten, Bambina'dan yüksek yani seviyesi ancak Bambina'nın ilk formu level 6.000, ikinci formu ölçmeye kalkarlar mı bilemiyorum.Tam tersi için sormuştum kafa gidik biraz da.
Bunu şunun için sordum yarın bir gün şimdi atıyorum bambina 6000 kurt 6100 çıkarsa ne düşünülür diye.
ikinci formun 6000 fazla oldugunu nerden biliyorsun. Belki o makina direk gerçek seviyesini ölçtü. Yoksa mangadamı geçti bu bilgi?Guinness 6.090 zaten, Bambina'dan yüksek yani seviyesi ancak Bambina'nın ilk formu level 6.000, ikinci formu ölçmeye kalkarlar mı bilemiyorum.
Yabancı forumlarda da aynı şey tartışılmış, o yüzden yazdım. Son 5-6 bölümü okumadığımı da belirttim üstelik. O yüzden mangada açıkça söylendi mi bilemiyorum. Ancak true form true form diye boşuna dillendirilmediğini düşünüyorum.ikinci formun 6000 fazla oldugunu nerden biliyorsun. Belki o makina direk gerçek seviyesini ölçtü. Yoksa mangadamı geçti bu bilgi?
Güçsüzün güçlüyü dövdüğü sahne var mı seride yahu, HxH falan mı sandın Toriko'yu ?@Reiper
Nasıl yok ? Pekala görmemiş olabiliriz ama çok kolay tahmin edilebilecek canavarlar var. Sonuçta güç tamam belli bir seviyeden sonra en önemli kıstas ama insan dünyasında o kadarda önemli değil.
Tamamen güç sormamış ki seviye sormuş. Hemde niye olmasın ? Bizim dünyamızda ki hayvanlar aleminde bile gözüken bir durum sonuçtaYabancı forumlarda da aynı şey tartışılmış, o yüzden yazdım. Son 5-6 bölümü okumadığımı da belirttim üstelik. O yüzden mangada açıkça söylendi mi bilemiyorum. Ancak true form true form diye boşuna dillendirilmediğini düşünüyorum.
Güçsüzün güçlüyü dövdüğü sahne var mı seride yahu, HxH falan mı sandın Toriko'yu ?
Senin dediğin şu; Aslan daha güçlüdür ancak zehirli bir eşşekarısı onu ısırırsa ölür gider. Toriko serisinde ise o eşşekarısının seviyesi zaten Aslandan daha yüksek olmuş oluyor işte. Yani ben güç = seviye diyorum burada ve aksini hiç görmedim Toriko'da. Tommy'nin böcekleri misal, level 30-40 civarıydı. Bunlardan birisini Baron takım adalarına salsan ortada Galala Timsahı bırakmazlar, ama bir bakıyorsun Galala Timsahı çok büyük ama daha güçsüz işte.Tamamen güç sormamış ki seviye sormuş. Hemde niye olmasın ? Bizim dünyamızda ki hayvanlar aleminde bile gözüken bir durum sonuçta
Gittim hatırladıklarımın ismini araştırdım yahu. Yani diyorsunki seviyesi 8 olan Galala timsahıSenin dediğin şu; Aslan daha güçlüdür ancak zehirli bir eşşekarısı onu ısırırsa ölür gider. Toriko serisinde ise o eşşekarısının seviyesi zaten Aslandan daha yüksek olmuş oluyor işte. Yani ben güç = seviye diyorum burada ve aksini hiç görmedim Toriko'da. Tommy'nin böcekleri misal, level 30-40 civarıydı. Bunlardan birisini Baron takım adalarına salsan ortada Galala Timsahı bırakmazlar, ama bir bakıyorsun Galala Timsahı çok büyük ama daha güçsüz işte.